BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
200039.2 in reply to 200039.1
Date: 11/1/2011 6:57:44 AM
Overall Posts Rated:
952952
Tukaj odgovarjam Bracotu, saj je tista nitka, kjer je Braco pisal, rezervirana za govore.

Glasoval bom zanj, saj se mi zdi edino fer, da tisti, ki je štiri sezone vlagal svoj trud v reprezentanco, ki se je zdaj oblikovala, tudi vodi to reprezentanco na velikem tekmovanju. Da ne govorim o tem, da je tudi naša članska reprezentanca boljša zaradi njegovega dobrega sodelovanja z Elanom.

From: gover
This Post:
22
200039.3 in reply to 200039.2
Date: 11/1/2011 7:39:52 AM
Overall Posts Rated:
3636
Za vsa vprašanja in probleme je tukaj odprta debatna tema, kjer sem vam na razpolago.

Moja kandidatura: (200038.4)

Lep pozdrav,
gover

This Post:
00
200039.4 in reply to 200039.3
Date: 11/1/2011 8:09:26 AM
Overall Posts Rated:
1313
Težka odločitev. Braco je odlično vodil mladinsko repko. Je pa res da sem nekaj pogrešal. Navodila sem dobil šele ko sem ga jaz vprašal. Menim, da bi on moral na začetku vprašati "ali rabiš navodila, pomoč pri treningu" ? Vsekakor pa je napredek opazen, zato svaka čast bracotu!

Glede goverja pa tako. Njegov "oglas" mi je bolj všeč. Vsi vemo da je tehnično podkovan, ve kako se odigra tekme.

Če mene vprašate, bo tole zelo zanimiv "dvoboj"! Sicer se pa še odločam komu bom namenil glas.

Last edited by gasper-kuhl at 11/1/2011 8:10:36 AM

From: braco

This Post:
00
200039.5 in reply to 200039.4
Date: 11/1/2011 8:18:08 AM
Overall Posts Rated:
3434
Samo da pokomentiram tvoje načrte glede liste, če še nisi vedel imamo tako listo že narejeno, za letošnjo sezono jih je bilo čez 100igralcev na tej listi, tekom treh sezon sem tiste res top igralce spremljal, ter dajal nasvete uporabnikom, nekateri so bili zelo ustrežljivi, medtem ko drugi niso niti odpisali. Žal jih je, tekom teh sezon, nekaj igralcev odpadlo, ker niso bili trenirani, nekateri so odšli celo v pozabo, zaradi neaktiviranih uporabnikov, jaz pa jih nisem mogel vseh vpoklicat da bi jih lahko rešil pred upokojitvijo, na srečo je bilo letos boljše saj vsi igralci ki imajo plačo nad 5000 gredo avtomatsko na trg, česar prej ni bilo.

Gover če bi kej spremljal forum, oz. če bi se kdaj v teh šterih sezonah uključil v popis nabora bi mogoče vedel da obstaja lista vseh potencialnih mladincov, ter da vsako sezono ko igralci dopolnejo 22let, pošljem od tiste generacije listo naprej selektorju članske reprezentance, v upanju da bodo še naprej trenirani in da bodo nekoč dovolj dobri za igranje v članski reprezentanci.

Res pa je da smo nazadovali na lestvici, pri mladincih se zelo hitro spreminja lestvica in sam nevem kako gre to točkovanje, vendar pa mi ni najbolj logično kako smo lahko z dvema porazema in šestimi zmagami v skupinskem delu na tolažilnem turnirju tako zelo močno padli, saj smo tudi ko smo zmagali kar zgubljavali točke in padali po lestvici.

From: DavidM96

This Post:
00
200039.6 in reply to 200039.5
Date: 11/1/2011 8:19:50 AM
Overall Posts Rated:
170170
In se je že začelo... tole bo zanimivo, gover vs Braco.

Naj zmaga najboljši.

Lp

This Post:
00
200039.7 in reply to 200039.6
Date: 11/1/2011 8:32:54 AM
Overall Posts Rated:
1616
Dokler je debata konstruktivna je vse vredu. Sam se tudi še nisem odločil komu bom dal svoj glas me pa zanima kdaj in pa kje se sploh glasuje ker tega v prejšnih sezonah nisem počel.

This Post:
00
200039.8 in reply to 200039.7
Date: 11/1/2011 8:37:05 AM
Overall Posts Rated:
170170
Dokler je debata konstruktivna je vse vredu. Sam se tudi še nisem odločil komu bom dal svoj glas me pa zanima kdaj in pa kje se sploh glasuje ker tega v prejšnih sezonah nisem počel.

(http://www.buzzerbeater.com/country/66/ntelection.aspx)

Lp

From: Koperboy

This Post:
00
200039.9 in reply to 200039.5
Date: 11/1/2011 9:06:08 AM
Overall Posts Rated:
952952
vendar pa mi ni najbolj logično kako smo lahko z dvema porazema in šestimi zmagami v skupinskem delu na tolažilnem turnirju tako zelo močno padli, saj smo tudi ko smo zmagali kar zgubljavali točke in padali po lestvici.

Ne vem, kako je bilo z izgubljanjem točk, padec po lestvici kljub zmagam pa si lahko razlagam. Če zmagaš močno reprezentanco, dobiš več točk, kot če zmagaš slabo reprezentanco. Glede na to, da smo mi imeli prejšnjo sezono skupino z veliko slabimi reprezentancami, smo za zmage dobili tudi manj točk in so nas tisti, ki so prej bili za nami, z zmagami nad močnejšimi reprezentancami prehitevali kljub našim zmagam.

From: gover

This Post:
11
200039.10 in reply to 200039.5
Date: 11/1/2011 9:10:51 AM
Overall Posts Rated:
3636
@GM-braco

Si res mislil, da bom odkrival toplo vodo? Napisal sem, da ne načrt preprost in pač opisal postopek dela, ki teče enako od prevega mandata tanukija do sedaj povsem isto. Tukaj ni nič za spreminjat. Vsak ...... zna to delat. Naloga selektorja je, da izbere prave igrlace in pravo taktiko. Tukaj se pokaže pravi selektor.

Kako že veš, da ne spremljam foruma?

Pa prosim te, za čas te kampanje, da se ne osredotočiš na pridobivanju glasov s pomočjo eliminiranja nasprotnikov, ampak s tvojim delom in dosežki!

@LA-Koperboy

Kaj potem si ti za trajni mandat? Po tem mandatu se bo že šest sezon trudil in bi si zaslužil še en mandat? In tako naprej? Dajmo no. Bi bilo potrebno objaviti rezultate tega truda in ne nagrajevati truda ampak rezultate!!!!

From: braco

This Post:
00
200039.11 in reply to 200039.10
Date: 11/1/2011 9:28:10 AM
Overall Posts Rated:
3434
Te prav nič ne eliminiram gover, vendar si v svojem govoru napisal da sem jaz slabo vodil reprezentanco in da je za dobro repko potrebno voditi evidenco igralcev ter jih trenirati itd. To sem uzel kot da si ti mnenja da se to do sedaj ni počelo.
Drugače pa so bili dosežki, za ta mandat res niso bohvej kaj, vendar je bila tudi generacija slabša, brez igralcev na notranji poziciji smo bili žal nekonkurenčni.
Sedaj ko prihajata dve generacije v katero sem vložil ves svoj trud in čas pa ne mislim prepustiti drugemu uporabniku da bi požel slavo mojega dela.

Drugače pa nemoreš reči da imaš večje izkušnje kakor jaz. Obadva sva začela takoj na začetku, res je da nimam takih uspehov z ekipo svojo kakor ti, vendar pa se veliko bolj posvečam repki kakor pa svoji ekipi in nisem obupal nad repko tudi ko smo bili na tleh, vendar pa se vlagal trud v iskanje novih igralcev in v pisanju trenerjev kašne načrte imajo in kakšen naj bo trening. Moj mandat ne bo večen, vendar pa dokler bom vlagal trud v to repko bom kandidiral čisto vsakič, ko bom mnenja da nimam več časa, se pa nebom več kanditiral.

Zato ker za osebo ki misli da ima tolikšne izkušnje bi lahko kej več pomagal drugim ko sprašujejo za nasvete, oz. za osebo ki ima toliko izkušenj bi lahko tudi kej časa posvetil reprezentanci tudi ko ni selektor.

From: Koperboy

This Post:
00
200039.12 in reply to 200039.10
Date: 11/1/2011 10:16:39 AM
Overall Posts Rated:
952952
@LA-Koperboy

Kaj potem si ti za trajni mandat? Po tem mandatu se bo že šest sezon trudil in bi si zaslužil še en mandat? In tako naprej? Dajmo no. Bi bilo potrebno objaviti rezultate tega truda in ne nagrajevati truda ampak rezultate!!!!

Mnenja sem, da je delo U-21 selektorja zelo nehvaležno. Ko prvič postaneš U21 selektor, dobiš na voljo 21-letnike, katerih treninge in motivacijo je vodil prejšnji selektor. Narediš torej tak rezultat, kot narediš. Naslednjo sezono dobiš bivše 20-letnike, pri katerih si lahko na trening vplival točno eno sezono.

Če imaš srečo, so ti 21-letniki in njihovi nasledniki dobri ter te po mandatu drugi ocenjujejo pozitivno. Če pa si naletel na slabo generacijo, ti tudi vso taktično znanje ne pomaga, da bi naredil dober rezultat.

Tvoje dejansko delo se pozna šele na tistih igralcih, ki so imeli 18 let, ko si začel mandat. Braco je s "svojimi" 18-letniki igral v takšni skupini, kjer realno več kot to, kar je naredil, ni bilo možno narediti. Vsaj takšno je moje mnenje. Zdaj prihaja evropsko prvenstvo, na katerem imamo po mojem mnenju dejansko nekaj šans. Recimo, da selektorsko mesto to sezono prevzameš ti in narediš dober rezultat; to boš lahko poudaril na naslednjih volitvah. Kdo pa je zaslužen, da bi ti dobil tako dobre igralce?

Še nekaj...

Tukaj ni nič za spreminjat. Vsak ...... zna to delat. Naloga selektorja je, da izbere prave igrlace in pravo taktiko. Tukaj se pokaže pravi selektor.

Po mojem mnenju si tukaj tako ustrelil mimo, da bolj nisi mogel. Res je, popis in spremljanje igralcev niso neka višja znanost. Zahteva pa precej vloženega časa in volje brez zagotovila, da boš "tvojo" generacijo popeljal na kakšno veliko tekmovanje. Predpostavimo, da postaneš selektor in se prvo sezono trudiš, nato pa se odločiš, da to ni zate in ti požre preveč časa; drugo sezono boš tako vložil manj truda v igralce, kot bi sicer in naslednjemu trenerju pustil slabo zapuščino. To se seveda lahko zgodi vsakemu in ravno zato zelo visoko cenim konstantnost, s katero braco čisto vsako sezono vloži dosti svojega časa v to, da vse teče, kot je treba. Da, vsak zna to delati. Ampak a je to zagotovilo, da bo to tudi narejeno? S tem nočem reči, da se tebi kaj takega ne bi dalo. Želim le razložiti, da dajem svoj glas tistemu, ki je do sedaj to redno in vestno opravljal.

Advertisement