BuzzerBeater Forums

BB Danmark > U21 Česká Rep. - Danmark

U21 Česká Rep. - Danmark (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
203715.2 in reply to 203715.1
Date: 12/1/2011 8:12:59 AM
Overall Posts Rated:
66
De vil nok spille under kurven da de så at det lykkedes for tyrkiet i sidste kamp. Tænker vi for meget over det, og prøver at gennemskue deres planer, ender vi nok mest ud i et gæt. Så mener at vi burde vælge det som på forhånd er mest realistisk, og derfor bliver deres offensiv: kig under kurven. Så vi burde spille en zone.

Uden at have den største erfaring, så er det vel altid svært at stille op med det helt rigtige angreb mod et mand mod mand forsvar som vi med garanti kan forvente fra deres side, og deres forsvar i feltet / uden for feltet ligger på nogenlunde samme niveau.
Måske en overmatch i højden over for deres Pg og Sg og spille kig under kurven eller isolering. (igen, min erfaring er ikke så stor), men at spille med en SF med gode aflevering på Pg, og derefter sætte en SF/PF på sg positionen og PF på SF og måske 2 C´s på banen. Dette vil også påvirke deres kig under kurven taktik som vi forventer fra dem.

Synes derfor heller ikke vi skal opgive kampen fra start, men derimod bare køre normal ydelse. Da vi nok kan forvente de slapper af.

Last edited by BennF at 12/1/2011 8:17:42 AM