Pozdravljeni!
Za kandidiranje za selektorja SLO članske reprezentance sem se odločil, ker bi po dveh mandatih Elana znovo zavel v SLO reprezentanci in bi dobili novega selektorja, ki bi imel priložnost, da se izkaže in pokaže iz kakšnega testa je narejen.
S SLO reprezentanco bi lahko v naslednjih dveh sezonah prišli zelo daleč, saj imamo že sedaj zelo dobre članske igralce, ob navalu mladih igralcev, ki prihajajo pa bi lahko prišli v sam svetovni vrh.
Če bi postal selektor pa bi k pomoči povabil tudi selektorja SLO mladinske reprezentance, saj se le s sodolovanjem med mladinsko in člansko reprezentanco pride do uspeha. Če pa bi še kakšen drug igralec želel sodolovati pa je ravno tako dobrodošel.
Želi si, da bi dobil priložnost, da se izkažem in bi se v primeru, da mi spodleti za vedno umaknil z volitev.
O uvrstitvah reprezentance pa nebi še nič govoril, saj nevemo kakšne nasprotnike bomo dobili in tako ne moremo predvideti kaj se bo zgodilo. Slovenci imamo tudi en zelo dober pregovor na to temo: Ne hvali dneva pred večerom.
Upam da sem vas prepričal in se boste odločili zame na volitvah ter mi dali možnost, da se izkažem.
Že v naprej se vam zahvaljujem za vsak oddan glas.
Lp