Nikt nie wyceni ci zawodnika bez zaznajomienia sie z jego umiejetnosciami, nawet jezeli maja te same skille to i tak jest to slepy strzal. 20 latek bedzie na pewno tanszy, ale jaka bedzie cena bazowa i roznica? ciezko stwierdzic.
Kilka rad co do sprzedaży;
Najlepiej sprzedac zawodnika kiedy wszyscy kupuja czyli tydzien przed deadline'm (czyli teraz), lub tydzien przed poczatkiem sezonu.
Raczej nie wystawiaj od zera bo jak sie np. serwer zawiesi to bedzie lipa.
Zawsze dawaj reklame(anons). To jest b. wazny element przyciagajacy uwage. Ja jak probuje sprzedac zawodnika za konkretna cene to zazwyczaj pisze cos takiego...
OMG!!! Please DO NOT bid this player. I gave too low price! Pls I realy need him!!!
Takie czasy nastaly, ze frajerow trzeba ze swieczka szukac a troli wszedzie pelno. Zawsze znajdzie sie ktos, kto bedzie ci chcial zrobic dobrze ;]
Warto zainwestowac w jakiegos bardzo wybitnego gracza, ktorego wystawiasz razem z tym co chcesz sprzedac. Ja mam takiego
(2229578). Zawsze wystawiam meksykanina jak chce kogos opchnac. Istnieje szansa ze jak ktos go wypatrzy to zerknie z ciekawosci na twoj sklad. Taka dodatkowa przyciagajaca reklama.
Na mieście mowia, ze najlepsza sprzedaz jest przed meczami, w czasie kiedy loguje sie najwiecej uzytkownikow (czytaj europa). Ale czasami warto wystawic zawodnika ok 3 naszego czasu (najmniej zalogowanych+najmiej grajkow na TL'u ), w mysl ludzkiego braku czasu. Sa ludzie ktorzy nie chca siedziec po nocach, szukac okazji i biora to co jest. Nie rzadko za cene ktora bardzo satysfakcjonuje sprzedajacego.