1) Το καλύτερο ρόστερ στην αρχή το είχαν οι Tiptoners. Τώρα το πιο πλήρες το έχει ο Volos, ωστόσο νομίζω πως έχω καλύτερη 9άδα.
2) Καλύτερος μάνατζερ είναι σίγουρα ο Αnemos. Στην τρίτη του σεζόν στο παιχνίδι είναι στην τρίτη κατηγορία και αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση με τους Retro.
3) ΜVP νομίζω πως θα βάλω τον πρώτο σκόρερ του ομίλου. Livio Pascoal από pamesa.
4) Νομίζω πως όλοι θα θέλαμε τον Mumcu από Retro.
5) Rebelo από Tiptoners.
6) Pascoal από pamesa.
7) Βenitez από biribakides (ωστόσο θα έπαιζε καλύτερα στο δύο)
8) Ανάμεσα σε Caleri (Lioumi) και Cammarota (pamesa)
9) Θα ήταν ο Mucmcu αλλά δεν έκατσε πολύ και αποχωρεί. Άρα η θέση παίζεται μεταξύ Εrhui (pamesa) και Liv (biribakides)
10) Ευχάριστη έκπληξη να πω εμένα ή τον Retro. Θα πω τον Retro. Μόλις στην τρίτη του χρονιά και να είσαι στη δεύτερη θέση της τρίτης κατηγορίας είναι κάτι εξαιρετικό. Παράλληλα, είχα ξαναπαίξει άλλη μια φορά στην τρίτη κατηγορία, οπότε πίστευα ότι αυτή τη φορά θα είμαι σαφώς βελτιωμένος απ' ότι την προηγούμενη.
11) Δυσάρεστη έκπληξη θα μπορούσα να πω biribakides επειδή τον περίμενα να παλεύει για την πρωτιά και όχι για τα πλέι οφ, αλλά θα πω Lioumi και ΧΑValencia που αποφάσισαν να πουλήσουν σχεδόν όλο τους το ρόστερ κατά τη διάρκεια της σεζόν, εν αντιθέση με τους TRELIARIDES που το αποφάσισαν από την αρχή.
12) Καλύτερος παίκτης της ομάδας μου νομίζω πως είναι ο Livio Pascoal. Πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με μέσο όρο λεπτών 33,7.