BuzzerBeater Forums

Hellas - III.10 > Σεζον 21

Σεζον 21

Set priority
Show messages by
This Post:
00
224539.2 in reply to 224539.1
Date: 8/21/2012 9:46:07 AM
Overall Posts Rated:
11
καλή σεζόν και από εμένα.

From: stelaios

This Post:
11
224539.3 in reply to 224539.1
Date: 8/21/2012 12:03:49 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Γεια σας παιδιά,

ΠΡΟΦΙΛ

είμαι ο Στέλιος εγώ και καλώς σας βρήκα.
σαν μάνατζερ,έχω κόλλημα με τις προπονήσεις τεράστιο,κάτι που μου κοστίζει αγωνιστικά σε μόνιμη βάση,αλλά και οικονομικά αφού δίνω λεφτά παραπάνω για το προσωπικό και επιπλέον αναγκαστικά έχω μεγαλύτερο βάθος για να μην χαλάω τις καταστάσεις των παικτών μου.

το μόνο κέρδος που έχω είναι η δημιουργία κάπως πιο σπάνιων ίσως παικτών.αλλά ακόμα έχω πολύ δρόμο μέχρι να το πετύχω αυτό.

αλλά μου αρέσει να προπονώ,τι να κάνουμε....

ακόμα είναι λίγο νωρίς να εκφέρω άποψη για τη δυναμικότητα του ομίλου,αν και φαίνεται από τους μισθούς ότι η απόσταση του 1ου από τον 7ο θα εξαρτηθεί από μια κλωστή.

ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΕΣ

η δική μου ομάδα τώρα δεν είναι ακόμα έτοιμη.σκοπός μου είναι άμεσα να αποκτήσω έναν κοντό και έναν ψηλό και έπειτα να αλλάξω έναν προπονήσιμο από τους τρεις που έχω με άλλον καλύτερο.

ΣΤΟΧΟΙ

σε όποιον όμιλο και να έπεφτα οι στόχοι θα ήταν οι ίδιοι,αλλά θα άλλαζε το επίπεδο δυσκολίας.οι στόχοι μου είναι

1)καλές προπονήσεις(αυτό δεν αλλάζει ποτέ)
2)καλή πορεία στο κύπελλο και για την δόξα και για τα χρήματα(ούτε αυτό αλλάζει ποτέ)
3)είσοδος στην 4άδα και μετά μάχη για την άνοδο

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

αν με δείτε να παλεύω για την παραμονή,μην σας κάνει καμία εντύπωση απολύτως.όπως και το ανάποδο.οι προπονήσεις με δυσκολεύουν αφάνταστα αγωνιστικά,και το στήσιμο της ομάδας ξεκινάει πάντα από το πρόγραμμα προπόνησης.

το πιθανότερο για εμένα είναι λοιπόν να ξεκινήσω άσχημα τη σεζόν κι ας δίνω πολλά λεφτά για μισθούς.την τελυταία φορά ξεκίνησα με ρεκόρ 1-7 νομίζω στον όμιλο ΙΙΙ.10.

άλλα....

όπως είπα και εχθές είμαι φίλος με τον Getho και θα με χαρακτήριζα αρκετά κοινωνικό.με τον Γιώργο γνωριστήκαμε μέσα στο παιχνίδι μετά από μια σύγκρουση που είχαμε πριν 2 σεζόν στο κύπελλο.ήρθε μάλλον η ώρα του να πάρει το αίμα του πίσω!!!

μην σας κουράζω άλλο.καλώς σας βρήκα και θα τα λέμε από εδώ και με αναλύσεις και με όλα.

ΥΓ:δεν χρειάζεται να ανοίξουμε κι άλλο νήμα.τα πάντα όλα εδώ.

From: Getho

This Post:
00
224539.4 in reply to 224539.3
Date: 8/21/2012 5:24:58 PM
Overall Posts Rated:
162162
Στελιο με το μαλακό εδω τα παιδιά δεν ειναι συνηθισμένα σε τοσα πολλά λόγια :)

Μια απλη πληροφορία για την ομαδα του Στέλιου ειναι οτι σε λιγο καιρό θα εχει 3 διεθνείς παίχτες, ετσι για να καταλάβεται τι τύχη εχουμε..

Μιλάμε η διαφορα μπλε κόκκινου ειναι χαώδης..

Να δω ποιος θα μείνει εκτος πλει οφ απο τους κόκκινους φέτος..

From: stelaios

This Post:
00
224539.5 in reply to 224539.4
Date: 8/22/2012 8:24:45 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Στελιο με το μαλακό εδω τα παιδιά δεν ειναι συνηθισμένα σε τοσα πολλά λόγια

θα συνηθίσουν θέλουν δεν θέλουν!

χαχαχα

Μια απλη πληροφορία για την ομαδα του Στέλιου ειναι οτι σε λιγο καιρό θα εχει 3 διεθνείς παίχτες, ετσι για να καταλάβεται τι τύχη εχουμε..

φυσικά και έχετε τύχη.εξάλλου η αξία του ηττημένου δίνει αξία στον νικητή!

χαχαχαχα

τώρα αυτό με τους 3 διεθνείς είναι μακρινό όνειρο.ο 1/3 βασικά θα φύγει κάποια στιγμή λογικά.
ο Σιδηρό είναι μόνιμα πίσω,ενώ ο Κουλού πρέπει να φάει πολλά καρβέλια ακόμα.είναι μόλις 23.

Μιλάμε η διαφορα μπλε κόκκινου ειναι χαώδης..

άρχισες την γκρίνια ρε συ?

χαχαχα

καλύτερα.έτσι δεν θα πέσω τουλάχιστον.

Να δω ποιος θα μείνει εκτος πλει οφ απο τους κόκκινους φέτος..

πρώτο φαβορί εγώ.για άλλους δεν ξέρω!

χαχαχαχα

βασικά δεν σας έχω πει ψέματα.στήνω πάντα βάση προπονήσεων και αυτό με δυσκολεύει με τις καταστάσεις με αποτέλεσμα να παίζουν οι ρεζέρβες πιο πολύ από τους βασικούς.όταν συμπληρωθεί το ρόστερ,θα μπορώ που και που να κατεβαίνω κομπλέ,και τότε είμαι όντως πολύ ανταγωνιστικός.αλλά δεν μπορώ να το κάνω συχνά.πάντως κουτσά στραβά τα παλεύω όλα τα ματς.δεν αφήνω παιχνίδια σχεδόν ποτέ.τέσπα.θα τα λέμε μέσα στη σεζόν.για την ώρα πρέπει να πάρω κάνα παίκτη,γιατί έτσι όπως είμαι τώρα,μοιάζω με φτωχό συγγενή σας.

καλή σεζόν να έχουμε και το Σάββατο είναι κοντά.

This Post:
00
224539.6 in reply to 224539.5
Date: 8/25/2012 3:35:44 PM
Overall Posts Rated:
162162
Μιλάμε για μεγάλο διπλό σήμερα, με διπλή διαφορά διάθεσης και εκτος εδρας...

Πρώτη φορά βλέπω ομάδα να κερδίζει εκτος εδρας με διπλή διαφορα διάθεσης στην πρεμιέρα..

Μας εκανε ζημια βέβαια με τα λεπτα ο Μπιρίμπας αλλα η ζημιά που εκανε στην ομάδα του ειναι πολαπλάσια..
Ευτυχώς τα παιχτάκια μου τιμούν το λιγοστό ψωμί που τους δίνω :Ρ

Κατα τα άλλα τον Μώλο δεν τον βλέπω και πολυ ενεργό, στην ουσια δεν κατεβηκε στο ματς με τον Στελιο αλλα η μεγάλη έκπληξη εγινε με το διπλό του νεοφώτιστου Παο αθενς μεσα στον Κτπ.

Τον βουτυρο περίμενα πάντως κάπως πιο δυνατό φετος αλλα μπορει να ενισχυθει στο μέλλον..

From: Air John

This Post:
00
224539.7 in reply to 224539.6
Date: 8/25/2012 6:15:56 PM
biribakides
IV.16
Overall Posts Rated:
2929
Xawdis i diafora. Apla. Sygxaritiria re file.

This Post:
00
224539.8 in reply to 224539.7
Date: 8/26/2012 8:06:28 AM
Overall Posts Rated:
162162
χεχεχεχε ευχαριστώ να σαι καλά

This Post:
00
224539.9 in reply to 224539.8
Date: 9/1/2012 10:35:23 PM
Overall Posts Rated:
162162
Δια πυρός και σιδήρου κάναμε το 3 στα 3...
Ανεβασμένος μου φαίνεται ο Τιπτόνερς φέτος...

Κατα τα άλλα ο Στέλιος άκοπα δευτερος μεχρι τωρά καθώς είτε υποτιμάτε απο τους αντιπάλους του είτε τον παίζουν όλοι χαλαρά για να χτυπήσουν την ομάδα μου που ακολουθεί...
Οχι τίποτα αλλα του χω πει οτι είναι και δύσκολος ο όμιλος και θα με πάρει στο ψιλό... :Ρ

Ο Ισραηλινός που πήρε η Μπομπάυ είναι μεγάλη παιχτούρα και αξίζει καθε σεντ που παίρνει...
Καθαρά παίχτης ΙΙ κατηγορίας...
Καμια σχέση με τον μέτριο βιετναμέζο που πούλησε παραπάνω απο οσο αγόρασε αυτόν...

From: tsohas

This Post:
00
224539.10 in reply to 224539.9
Date: 9/2/2012 3:40:32 AM
Overall Posts Rated:
7474
ισως να ευνοηθηκε κι απ την ηλιθια ζωνη που επαιξα...αν και χθες ο λιθουανος με διελυσε...

Last edited by tsohas at 9/2/2012 3:42:36 AM

This Post:
00
224539.11 in reply to 224539.10
Date: 9/2/2012 5:47:52 AM
Overall Posts Rated:
162162
Δεν μιλάω για το ματς Τσόχα αλλα για τα σκιλ του παίχτη που έτυχε να δω...
Ενα απο τα πλεονεκτήματα του Μπομπάυ είναι οτι μπορεί να είναι ευελικτος...
Αλλωστε οπως εχω δηλώσει απο πέρυσι για μενα είναι το μεγάλο φαβορί για το πλεονεκτημα εδρας τουλάχιστον...

This Post:
00
224539.12 in reply to 224539.11
Date: 9/4/2012 7:26:17 PM
Overall Posts Rated:
162162
Και άλλη δυνατή σήμερα και άλλη νίκη για την ομάδα μου...

2 Δυνατές 2 κανονικές μέχρι στιγμής αλλα η ομάδα μας δεν νοιώθει...
Τρένο λέμε... :Ρ

Πλάκα πλάκα στην κανονική περίοδο εχω 16 σερι νικές!!!
Οταν αυτό συμβαίνει σημαίνει οτι πλησιάζει η ωρα μου...

Το πρόβλημα μάλλον είναι ο Παο Αθενς που ακολουθεί στο πρόγραμμα και έχει ρόστερ ΙV κατηγορίας...

John#13 αν με λαμβάνεις σου στηνω ομάδα (εσωτερική-εξωτερικη οτι γουστάρεις) με 200χιλ μισθούς που να κεντάει...

Τι να κάνω παίδες πρέπει να κοιτάξω και εγω το συμφέρον μου, πόσες δυνατές να αντέξω ακόμα φέτος? :Ρ

Πάντως πρέπει να είναι κάπως στενάχωρο κατεβαίνεις δυνατά να κερδίσεις τον αντίπαλο και να χάνεις με 24 πόντους...Κρίμα ρε παιδί μου τόσος ενθουσιασμός να χάνεται έτσι...:Ρ

Πάντως ο Κ.τ.π. με 0-4 είναι για μενα είναι η αρνητική εκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής...

Απο την άλλη ο Στέλιος με τον Φόλερ είναι υπερπλήρης πλέον και χωρίς κύπελο χτυπάει τα μάτς αλύπητα...
Στέλιο περιμένω τιτανομαχία την άλλη Τρίτη...
Θα μας δείξουν και τα κανάλια ρε... :Ρ

Καλή συνέχεια σε οσους συνεχίζουν στο κύπελο... :(

Advertisement