BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
231107.2 in reply to 231107.1
Date: 11/28/2012 2:20:31 AM
Overall Posts Rated:
13811381
Vidim, za sad ima dobrih kandidata, ja sam bar zadovoljan.

Ajde dečki, malo debatiranja ne bi bilo na odmet

Evo, ja imam prvo pitanjce; koliko ste u mogućnosti dnevno (u prosjeku) odvajati vremena?
Pitam jer želim da budete svjesni da je posao U21 izbornika zahtjevan i vremenski i organizacijski, tako da vam toplo preporučam da dobro razmislite da li želite ući u to

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
This Post:
22
231107.3 in reply to 231107.2
Date: 11/28/2012 3:42:13 AM
Zivine
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
477477
Posto sam jos uvjek student i neogranicen nekim velikim obavezama vremena imam koliko je god potrebo.
I ovako na buzzeru provodim dnevno po par sati tako da ukoliko bi dobio na izborima drzim da bi to vrijeme koristio malo kvalitetnije

This Post:
00
231107.4 in reply to 231107.3
Date: 11/28/2012 4:05:28 AM
Overall Posts Rated:
13811381
Super...

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
This Post:
00
231107.5 in reply to 231107.2
Date: 11/28/2012 4:35:15 AM
Overall Posts Rated:
706706
Evo, ja imam prvo pitanjce; koliko ste u mogućnosti dnevno (u prosjeku) odvajati vremena?

Zar nije očito? Stalno visim na tom prokletom buzzeru. :)

This Post:
00
231107.6 in reply to 231107.5
Date: 11/28/2012 5:36:00 AM
Overall Posts Rated:
13811381
Dobar odgovor

This Post:
00
231107.7 in reply to 231107.5
Date: 11/28/2012 5:52:30 AM
Overall Posts Rated:
2828
Na buzzeru sam od 0-24.

Htio bi nadodati nešto. Što se tiče treninga. Najbitnija stvar za postizanje rezultata kako kod mlade tako i kod seniorske reprezentacije je da se izbalansira trening sekundarnih i primarnih skilova. Igračima koji su slabijeg potencijala fokusirao bi trening na primarne skilove. Oni koji imaju šansu za seniorsku repku sugerirao bi vlasnicima koliko je potrebno i moguće da nabace koji trening sekundarnih skilova. Rezultata kod seniorske reprezentacije nema upravo zbog toga. Sekundarni skilovi su nam preslabi u odnosu na druge.

This Post:
00
231107.8 in reply to 231107.7
Date: 11/28/2012 6:00:01 AM
Overall Posts Rated:
13811381
Sekundarni skilovi su nam preslabi u odnosu na druge.

Definitivno, ali lako je to reći, treba ljude natjerati na to

This Post:
11
231107.9 in reply to 231107.7
Date: 11/28/2012 6:37:26 AM
Overall Posts Rated:
246246
jedni kukaju kak su nam sekundarci previsoko,drugi kukaju kak su nam prenisko,gospodo dogovorite se...
seniorska repka je prica za sebe i to je vec tolko put sve raspravljeno da je vise smijesno raspravljat o seniorskoj repki,a i kolko znam ovo su izbori za mladu tak da raspravljat o seniorskoj repki - NEMA SMISLA.
ako cemo iskreno all star ulazi u mladu bez ikakvih problema,i to je tak vec godinama,druga je stvar kaj ljudi imaju predodbu da se isplati trenirat samo MVP+ pa all stare i vjecite all stare bacaju bez ikakvog razmisljanja da prakticki ni ne pogledaju skillove( nagledao sam se ovoga i u cetvrtoj i sad u trecoj).
dalje the one,pricas o treningu reprezentativaca i pricas o potrebama repke,jer mislis da nije malo licemjerno to od tebe posto nit imas trenirca,a bome ni reprezentativca naseg? nemoj mislit da te pljujem radi nekakve ljubomore ili nekakve balkanske fore,jednostavno smeta me(a vjerujem i ostale ljude) kad se neko drzi pametan,a ne pridonosi communityu ni na jedan nacin.
moja nada je samo da i mlada repka ne postane prcija i da svi znate cega se primate i za kakav posao se lovite.
tolko od mene,zivjeli

This Post:
00
231107.10 in reply to 231107.9
Date: 11/28/2012 7:04:23 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
47954795
Da i ja nešto pridodam...izvučene su skupine za Europsko U21 prvenstvo...prema viđenome novi izbornik neće imati imperativ prolaska dalje, jer to je u društvu Češke, Ukrajine, Latvije, Švicarske i Njemačke gotovo nemoguć zadatak...više kao dobitak na lutriji...neka vas ne zavara trenutni plasman pojedinih reprezentacija...sami ćemo sebi biti največi protivnik...preciznije, ako želimo nešto napraviti ovdje problema s formom ne smije biti...a to je teže ostvariti nego proći dalje u ovoj skupini...

This Post:
11
231107.11 in reply to 231107.9
Date: 11/28/2012 7:29:03 AM
Overall Posts Rated:
2828
jedni kukaju kak su nam sekundarci previsoko,drugi kukaju kak su nam prenisko,gospodo dogovorite se...
seniorska repka je prica za sebe i to je vec tolko put sve raspravljeno da je vise smijesno raspravljat o seniorskoj repki,a i kolko znam ovo su izbori za mladu tak da raspravljat o seniorskoj repki - NEMA SMISLA.

dalje the one,pricas o treningu reprezentativaca i pricas o potrebama repke,jer mislis da nije malo licemjerno to od tebe posto nit imas trenirca,a bome ni reprezentativca naseg? nemoj mislit da te pljujem radi nekakve ljubomore ili nekakve balkanske fore,jednostavno smeta me(a vjerujem i ostale ljude) kad se neko drzi pametan,a ne pridonosi communityu ni na jedan nacin.
moja nada je samo da i mlada repka ne postane prcija i da svi znate cega se primate i za kakav posao se lovite.
tolko od mene,zivjeli

Izbornik mlade reprezentacije je zadužen za usmjeravanje treninga potencijalnih reprezentativaca, mlade i seniorske repke. Jedan dio uspjeha u postizanju dobrih rezultata kod seniorske reprezentacije je upravo to. Usmjeravanje igrača u ranijoj fazi treninga. Za to je i potrebna suradnja oba izbornika. Tako da raspravljati o seniorskoj nije smijesno.

Od mene nije licemjerno da pricam o treningu i potrebama reprezentacije. Ja nemam trenirca iz razloga jer ga nisam mogao priustiti u te 2 sezone. To ne znači da kad budem imao uvjete ( nesto para, dobrog trenera...) da ga neću kupiti. Ja se ne drzim pametan već ja jesam pametan. O igrici i radu reprezentacije znam sve. Jedino kako ja mogu pridonijeti communityu u ovom trenutku je sa savjetima.

From: ibarix

This Post:
44
231107.12 in reply to 231107.9
Date: 11/28/2012 7:31:04 AM
Overall Posts Rated:
706706
Slažem se sa Trollom. Ovdje se govori o U21. Mislim da u mladoj trebamo bildati primarne skillove (većinom). Bolje nam je dobit brzo npr. Ronda s odličnim razigravačkim skillovima, a kasnije ga učiti i zabiti koji koš. Eto upravo tako je i u NBA bilo. :)

No da ne ostane sve na raspravi, pogledajte primjer. Srbija U21 je prvak npr. Pogledajte kakvog playa su imali u finalu:
http://www.buzzerbeater.com/player/22925386/overview.aspx
Ne čini mi se baš da su ga forsirali u sekundarcima. A nama perfekcionistima bi reccimo smetalo 1 na unutrašnjem šutu. :)
Naš po plaći najbolji play je od 35k, ali i godinu mlađi. Gotovo sam siguran da u idućih godinu dana ne može stići do 85k plaće.

Ajmo malo pod koš. U21 prvaci imaju http://www.buzzerbeater.com/player/22927619/overview.aspx, a mi http://www.buzzerbeater.com/player/24121144/overview.aspx. E Markiša bi mogao ovoga stići jer je isto mlađi jednu godinu.

Često smo bili prezadovoljni svojim igračima (i u seniorima) koji su imali suuper sekundarce, a onda u U21 dođe protivnički igrač s plaćom 100k npr. i pokopa nas jer mi takvog nemamo. Imamo na toj poziciji dobrog s dobrim sekundarcima, ali slabijim primarnim skillovima i onda to ne može doći do izražaja.

Srbija U21 ima oko 1100 bodova, Hrvatska U21 ima oko 220. Trebamo gledati uspješne primjere i kopirati model da i mi jednom budemo uspješni.

Advertisement