אתנצל מראש ואומר שאת הבית האדום העונה אני פחות מכיר, עוד לא שיחקתי נגד הקבוצות הללו העונה אז אני לא ממש יודע מה מצפה לי פה.
הבית האדום
סילבר
הקבוצה ששנה שעברה נעצרה רק בגמר מול חולוניה פתחה את העונה בסה"כ טוב יחסית כאשר הפסידה פעמיים (לבשלנים ולעדי - כאשר מול הבשלנים היו ללא גארדים, ומול עדי היא שיחקה על רגוע מול קראנץ) לטעמי - הקבוצה המרשימה העונה וכרגע הפייבורטית הגדולה ביותר לעליית ליגה, הסגל הנוכחי שלי לא מספיק, מקווה שאביא חיזוקים מספיק טובים.
סוליד קניר
ושוב הפתעה נעימה העונה, סוליד הייתה טובה בעונה שעברה אבל העונה היא מרשימה הרבה יותר, צמודה לסילבר בפסגה עם 2 הפסדים בלבד, ובהחלט נראה שהעונה היא תדבר חזק בפסגה, מדובר בקבוצה הכי התקפית בבית האדום, עם 102 נקודות למשחק.
הבשלנים
כרגע נמצאת במקום ה3 בבית הכחול, מאמין שתרד במחזורים הקרובים לפחות מיקום אחד, כאשר היא ועדי יתחלפו במקומות, מכרה העונה 2 שחקנים לראשונה מזה 2 עונות, ביניהם גם סמול מעולה ששקלתי לקנות אותו, כרגיל בנויה הרבה מאוד על רפי ניצן, אבל נכון לשלב זה היא נחלשה מעט מעונות קודמות, כאשר פחות או יותר מחצית משכר הקבוצה הולך לשחקן בודד - רפי ניצן (שותה מעל 100 אלף שבועי), לטעמי - מדובר במצב לא בריא.
עדי
פתחה את העונה רע עם 0 מ3 ומאז היא על 4 מ4, כאשר אחרי המשחק השבוע היא אף עלתה לראשונה העונה ליחס סלים חיובי, +13, גם היא כמו כולם נחלשה משנים קודמות ולמרות זאת היא תגמור את העונה במקומות 2-3 בבית האדום.
אייל מחדרה
הראה השתפרות גדולה מעונה שעברה כאשר עלה מסביבות המקום האחרון למקום ה5, קולע 99 נקודות למשחק מתוכם 40 של עזרא שורץ, מדובר בתלות הכי גבוהה העונה של קבוצה כלשהי מהליגה בשחקן יחיד, שוורץ אגב הוא מלך הסלים של הליגה.
הרובים
עוד קבוצה נהדרת שפתחה את העונה נפלא ונחלשה קצת בהמשך, נקווה שהיא תחזור ליכולת מתחילת העונה כי זה רק יוסיף עניין לליגה, הקבוצה כרגע עם 3 נצחונות, מרחק של נצחון בודד והפרש סלים קצת יותר טוב כדי להגיע למקום ה3. ככ צמוד בבית האדום..
מילר
ככל הנראה הקבוצה החלשה בבית האדום, הודיעה על פרישה לא מזמן, מאז היא התחברה כבר לאתר, אבל בשבוע האחרון לא נכנסה אליו אפילו פעם אחת, האם היא תהיה בוט בקרוב? אולי, אני לא יודע, מקווה שלא וגם אם תרד ליגה שרק תעשה תהליך של בנייה מחדש ושתחזור לשחק, בסה"כ מדובר בשחקן שמבין את המשחק.
תומסון
ביחד עם השדים תופסים את המקום שלהאכזבה הגדולה של העונה עם נצחון בודד עם תקציב כמו שלה וסגל כמו שלו,אני לא יודע מה עוד יש לומר.. ברגע שהקבוצה רק תחליט להשקיע היא תשתפר פלאים, השאלה מתי זה יקרה.