BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: razor
This Post:
00
237375.2 in reply to 237375.1
Date: 3/6/2013 9:23:56 AM
Overall Posts Rated:
284284
Zdravím Vás

v týchto voľbách sa po dlhšej dobe budem uchádzať o kormidlo NT.

Nejdem tu rozpisovať, kto som, každý ma dobre poznáte

Ciele: pokračovať v začatej práci, pokúsiť sa vyhrať toľko zápasov, koľko len bude možné.

Teším sa na Vaše otázky

This Post:
22
237375.3 in reply to 237375.2
Date: 3/7/2013 3:09:20 AM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
10091009
Second Team:
Nitra Urpiners
Ahojte všetci,
rozhodol som sa po dlhšom zvažovaní, že budem kandidovať opäť na post NT trénera. V poslednej dobe nám tu odbúdajú starší manažéri, čo je samozrejme znepokojujúci fakt pre napredovanie celého systému tvorby a výchovy hráčov. To je asi mojim hlavným dôvodom - snaha nedopustiť pokles dobre nastaveného smerovania NT.
Okrem toho mám aj osobné ambície, nevyrovnané účty, s reprezentáciou, ktorú som viedol v sezónach 7-10 za absolútne iných podmienok.
Zároveň nám klesá aj počet "aktívnych" manažérov na fórach a možno by som mohol skúsiť spustiť niejakú súťaž, na akú ste boli odo mňa zvyknutí v minulosti, aby sme donútili tých pár manažérov, ktorých hra baví, aby neodišli.
Chystá sa zmena game enginu, ktorá má zvýšiť vplyv blokov do hry, čo bude zaujímavé z pohľadu trénovanosti hráčov a teda aj samotnej repre do budúcna.

Toľko na úvod, rád odpoviem na vaše ďalšie otázky.
Zajino

1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching