γεια σου φίλε...είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε προβλέψεις αυτή τη στιγμή. Τεράστιο ρόλο θα παίξουν τα οικονομικά της κάθε ομάδος κατά τη διάρκεια της σεζόν. Επίσης στον κόκκινο υποομιλο έχει μαζευτεί εμπειρία που σπάνια βλέπεις σε τέταρτη εθνική.Για τον μπλε το ουφάκι δεν νομίζω να έχει θέμα. Βέβαια μετρά 2 υποβιβασμούς σερί και ίσως έχει μαζέψει αρκετά χρήματα.Αν κάποια στιγμή επενδύσει στο να πάρει το πρωτάθλημα δεν θα έχει πρόβλημα. Κοιτάζοντας τα ρόστερ αυτής της στιγμής και κάνοντας μια υπόθεση εργασίας(που φυσικά δεν θα ισχύσει) ότι οι ομάδες δεν θα ενισχυθούν τρομακτικά μπορούμε να πούμε τα εξής:Άρης θεσσαλονίκης:από δικά του λάθη έχασε το πρωτάθλημα περυσι. Θα θέλει να το παρει φέτος και αν έχει σκοπό να διατηρήσει το ρόστερ του τόσο ψηλά ίσως δεν θα έχει πρόβλημα. Δήλωση του είναι ομως ότι το ρόστερ δεν θα διατηρηθεί σε τόσο υψηλά επίπεδα. Φλόιντμανια:ότι και αν κάνει(πάνω από 200.000 εβδ. μισθούς) δεν νομίζω ότι έχει την εμπειρία και την ικανότητα να χτυπήσει πρωταθλημα. Ενδεχομένως να κάνει χειρότερο ρεκόρ από πέρσι. Μπιανκοβέρντε:προσωπική ταπεινή μου άποψη ότι κάνει λάθος με τους τόσους λίγους παίκτες. Πρεπει να αγοράσει αλλους 2 για να τον υπολογίσουμε για πρωταθλημα. Με 6 παίκτες ουδείς τα κατάφερε. ΑΝ ομως πάρει παίκτες θα είναι πολύ υπολογίσιμος. ΛδΜ:αγνωστο το τί θα κάνει. Με αυτό το ρόστερ δεν θα πάει πάνω από την έκτη θέση. Ζιζουφάτατσου: καλή ομάδα θα το παλέψει. Παλιά πόλη: ελαφρώς καλύτερος από πέρυσι Αερομεταφερομενοι:αν δεν κάνει κάτι θα πέσει δυστυχώς. Σαλιγκάρια: θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα έχοντας στην μπάντα χρήματα για το τέλος.
Αν λοιπόν είχαμε τους ίδιους παίκτες για όλο το πρωτάθλημα θα μπορούσα να πω. Άρης, Σαλιγκάρια, Ζιζουφάτατσου, Μπιανκοβέρντε. 50% για αρη να πάρει την πρώτη θέση και μοιρασμένα για τους υπολοιπους. Φλοιντμάνια ίσως και εκτός τετράδας παρά τους τρελούς εβδ. μισθούς. Λδμ έκτος παλιά πόλη εβδομος και αερομεταφερομενοι ογδοοι.
Αν το ουφάκι δεν ενισχυθεί θα έχει ζητήματα. Αν εγώ δεν πάρω πρωτάθλημα θα έχω ζητήματα επίσης με το άνοιγμα που κάνω.