BuzzerBeater Forums

BB Poland > [wyb] Przemowy kandydatów

[wyb] Przemowy kandydatów (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Teken
This Post:
44
248131.2 in reply to 248131.1
Date: 9/19/2013 2:38:34 PM
Overall Posts Rated:
1818
Tak więc czas na moją mowę wyborczą. Jak już napisałem w debacie, prowadzę Delectę Bydgoszcz już jakieś 4-5 sezonów, a jeszcze kilka sezonów wcześniej Kadus Bydgoszcz. To chyba tyle co do mojego doświadczenia w grze.
Po sukcesie, jakim dla Polski okazało się mistrzostwo świata, wszyscy spodziewają się, że nowy selekcjoner (o ile w ogóle będzie to ktoś nowy) będzie grał tak samo jak poprzednik, no bo w końcu przynosi to efekty najlepsze z możliwych. Ja planuję rozegrać to nieco inaczej. Nie chcę być selekcjonerem, aby kontynuować pracę poprzednika za pomocą jego metod, tylko chcę stworzyć coś własnego i dać coś od siebie. Pisałem już w debacie, że nie jestem zwolennikiem zawodników +30 lat, ale to wcale nie oznacza, że będę grał samymi żółtodziobami i ci starsi będą przeze mnie pomijani. Chcę spróbować kilku wariantów (tylko w meczach towarzyskich lub zespołami będącymi daleko za nami) i wypróbować każdego, kto będzie na to zasługiwał. Dokładnych celów nie będę sobie wytyczał, bo nie wiem, jak to jest być na tak odpowiedzialnym stanowisku. Będę dążył do tego, aby moje metody taktyczne przynosiły pożądany skutek. Podejrzewam, że nie będzie większych sukcesów od tych Astarotte, ale sądzę, że potrafię osiągnąć porównywalne. Nie wiem, co mogę jeszcze tutaj dodać. Jako, że byłaby to moja pierwsza styczność z kadrą, z wielką chęcią wysłuchałbym rad tych bardziej doświadczonych.
Co do mojej aktywności, bywam tu codziennie po kilka razy. Na dodatek wszystkie mecze swojej drużyny oglądam na żywo i przez ten czas znajduję się na czacie, tak więc nie trudno będzie się ze mną skontaktować.

Zdaję sobie sprawę, że dla większości osób na forum jestem anonimowy, ale w końcu każdy kiedyś od czegoś zaczynał. Mam nadzieję, że dacie mi szansę, a ja postaram się odpłacić sukcesami podobnymi do tych Astarotte. Dziękuję.

Last edited by Teken at 9/19/2013 2:39:31 PM

This Post:
11
248131.3 in reply to 248131.2
Date: 9/20/2013 7:10:28 AM
Warsaw Mutants
III.4
Overall Posts Rated:
10801080
Witam. Swoją mowę wyborczą chciałbym zacząć od przedstawienia mojej osoby. Jestem 30 latkiem. Od 5 lat żonaty. Jestem ojcem juz prawie 3 letniej córki. Jesli chodzi o moje zainteresowania to jestem ogromnym fanem koszykówki (zwłaszcza ligi NBA) i wielu rzeczy z nią związanych, jak np. BB.
Swoją przygodę z BuzzerBeaterem rozpocząłem w 18 sezonie. Przez ten czas udało mi się dojść z V do II ligi po drodze często pokonując w fazie Playoffs zespoły z pensjami wyższymi nawet o ponad 50% od pensji mojej drużyny. Potrafię dobrze zbudować skład pod taktyki podkoszowe oraz skutecznie stosować bunge.
Jeśli chodzi o taktykę jaką bym grał w reprezentacji to byłaby to taktyka podkoszowa. Z dwóch powodów: pierwszy to taki iż uważam, że jeśli coś dobrze się sprawdza to po co to zmieniać. Drugi jest taki, że z tą taktyką mam duże doświadczenie i odniosłem myślę, że spore sukcesy jak na mój dość krótki okres gry.
Do prowadzenia reprezentacji oczywiście będę potrzebował pomocy skautów i mam nadzieję, że osoby które współpracowały do tej pory z obecnym selekcjonerem będą kontynuowały współpracę ze mną o ile zostanę wybrany. Oczywiście jestem także otwarty na nowe twarze w sztabie.
Jeśli chodzi o zapowiedzi meczów to obiecuję, że nie zabraknie pięknych kobiet.
Teraz jeszcze krótko o planach. Nie obiecam 2 złotych medali ale postaram się zrobić co mogę by osiągnąć jak najlepszy wynik, czyli złota nie wykluczam :-)
Niech wygra lepszy :-)

Last edited by Kaznodzieja at 9/20/2013 7:28:07 AM