kempiniukai ziuriu 10 sezona koki kaip favoritai
Tarpkitko vieninteliai like sitoj lygoj nuo tada kai as losiau. Siandien siaip aki uzmeciau kaip cia mano lyga buvusi atrode kai vienas mano zaideju mvp laimejo. Pasirodo baisu. tarpkitko kempiniukai buvo tuo metu benjaminas tauscikas uzsiaugines u 21 lose, nezinau kodel jis nesikapsto is sitos lygos, turbut labai gerai ir cia sedet. Va taip bus ir jums jei losit be jokios strategijos. Patarciau pasistatyti diziule arena, aisku proto ribose, apie 15k vietu tada kilus i 3 lyga 2 sezone o ne 4 galetum kovot del patekimo i 2, aisku jeigu treniruotes leistu, ir negailetum pinigu seniams keliems
Su maza arena kilti nera jokiu tikslu. Pvz dabartineje lygoje pas mane pakilusi komanda renka po 127k is bilietu nes maza arena, kita 180k, kitos tarp 127-180k irgi tame tarpe. Kai tuo tarpu galima pakilus apie 230-260k galvoti is lankomumo su normalia arena. Skirtumas akivaizdus. +1,5m per sezona gali patureti ir kas be ko vistiek anksciau ar veliau reikes ja plesti, aisku nebent busit kaip kempiniukai amzinai perspektyvus
Last edited by Gajus Julijus Cezaris at 2/13/2014 1:49:01 PM