BuzzerBeater Forums

BB Latvija > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Lakeris
This Post:
99
260401.2 in reply to 260401.1
Date: 7/9/2014 4:20:09 PM
Overall Posts Rated:
214214
Sveicināta BB saime!

Pats, sev negaidīti, piesakos mūsu U-21 izlases vēlēšanām. Kāpēc negaidīti?Jo domāju,ka eziic(pēc tik veiksmīgas sezonas)ar mūsu puikām vēl paliks pie stūres..bet pēc izskanētā lēmuma nolēmu pamēģināt...

Noteikti vairākums no jums,paskatoties uz manu komandu,nodomās,ka man nav ne pieredzes,nekā..bet tā nav! BB esmu sācis spēlēt jau diezgan sen,bet šī ir tikai mana jaunā komanda(un kā redzams,pagaidām diezgan veiksmīgi tieku galā) :)

Baigi daudz es nerunāšu...ne par kādu tagad iespējamo sastāvu,ne par mērķiem,bet ko es varu apsolīt,un kādi ir mani plusi:

+ Cīnīties līdz galam. Es vienmēr,VIENMĒR pat ja atrodos kritiskā situācijā,cīnos līdz galam,un nepadodos!
+ Izlasei veltīšu ļoti daudz laika(pat laikam vairāk nekā savējai komandai)
+ Ik pēc laiciņa dalīšos forumos,ar to kas notiek,kādi plāni,izmaiņas ir mūsu izlasē!
+ REGULĀRI pārbaudīt,sazināties ar menedžeriem(kuriem ir mūsu puikas)vai tiek turētas formas jauniešiem,vai cītīgi trenējas,utt.
+ Man netrūkst motivācijas!Un lai kas arī vēl pieteiktos šīs sezonas vēlēšanām,es vienkārši zinu,ka gribasspēks man būs visslielākais - jūs tiešām tagad nespēsiet noticēt cik ļoti es gribu pamēģināt..kautvai 2 sezonas pavadīt mūsu jauniešu izlasi! :)

Tas tā īsumā viss.Ja tikšu izvēlēts,tad uzrakstīšu savu viedokli par visu...Šī ir tāda maza runiņa,lai parādītu jums,ka es te esmu,un ka man tiešām ir liela vēlme kļūt par Latvijas U-21 BB izlases treneri!
Vienīgais,ko es vēl gribētu piebilst...ja pieteiksies DC,kipucis vai kāds cits 'lielais'...dodiet man iespēju..dodiet kam 'jaunam' sevi pierādīt kautvai tās 2 sezonas!!

Ar sveicieniem,
Jūsu Lakeris

P.s. ir neskaidrības(jeb nepatīk runa,ir jautājumi par runu),un kādi citi jautājumi kopumā,tad pārvietojamies uz blakus izstabu -> http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...

From: reps
This Post:
11
260401.3 in reply to 260401.1
Date: 7/12/2014 5:26:38 AM
BC LionSnake
III.5
Overall Posts Rated:
128128
Īsi,

-Laiks tam visam ir;
-Reiz jau esmu vadījis;
-Zinu kā trenēt, līdz ar to paskaidrot īpašniekiem, kas un kā nebūs problēma.

Turpināšu iešakto darbu.

Uz jautājumiem gan atbildēšu Jauku sestdienu

I`m the nicest person you will know:)
This Post:
11
260401.4 in reply to 260401.3
Date: 7/12/2014 7:19:32 PM
BC kipucis
II.3
Overall Posts Rated:
646646
Piesakos