Zgornji igralci so igrali zadnje tri tedne (oziroma prva dva tedna, ker je bila prejšnja tekma walkover). Spodaj so igralci, ki sem jih danes vpoklical, ker imajo končno dobro pripravljenost.
Marjan Žaberl
(31307400)Žal ima nekaj lukenj v zunanjih skillih, vendar bo zaradi solidnih podaj lahko naš drugi OI.
Hm...to je to v bistvu. Spodaj so še igralci v čakalnici in igralci, ki bi si na prvi pogled zaslužili repko, pa si je dejansko ne.
Sandi Ratković
(31307577)Sandi je bil treniran v ekipi, v katero sem se dvakrat logiral, ko sem imel še prejšnji račun, da pomagam lastniku in so ga zato ukinili. Sandi bi sicer zdaj verjetno imel preko 100k plače, ampak zdaj je, kar je. Spet sreča v nesreči, da je naletel na slabo repko, v kateri ne bi mogel izkoristiti svojega potenciala. Žal ga trenutni lastnik ne špara pri minutaži.
Stane Vitrih
(31308864)Stane je soliden center, vendar imamo boljše v repki. Poleg tega je treniran dvopozicijsko, kar je pri U21 no-go.
Dino Potočnik
(31307221)Dino ima sicer dva izjemna centrska skilla (najvišja od vseh naših), vendar je tretji tako nizek, da bi tivoli potreboval več kot šest tednov, da ga spravi na znosno raven. Po šestih tednih pa se naša kompetitivna sezona konča, tako da se ga niti ne splača vpoklicati.
To je to, kar se tiče naše mladinske reprezentance. Upam, da bomo naslednjo sezono naredili dober rezultat, saj izgleda, da bo naslednja generacija boljša od sedanje. Nitke za pripravljenost letos ne bom odpiral, ker za zadnje tri tekme nima smisla. Bo pa treba na držanje dobre pripravljenosti "privajati" lastnike 20-letnikov, ki bodo igrali naslednjo sezono za U21. Ker je treba tedensko spremljati kar precej igralcev, bom hvaležen vsake pomoči, ki jo dobim.