BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > NT 28 sezona

NT 28 sezona

Set priority
Show messages by
This Post:
00
262720.2 in reply to 262720.1
Date: 9/22/2014 5:13:55 PM
kk rudar 1978
II.3
Overall Posts Rated:
3636
Konec je.V osmini finalu tolažilnega turnirja smo naleteli na Angleže proti katerim nismo imeli že pred tekmo nobenih možnosti za zmago,saj so imeli visoko razpoloženje,ker so zadnjih pet tekem odigrali z nižjo zavzetostjo poleg tega pa so imeli še prednost domačega igrišča.Zato sem poizkusil z igro na vso moč ter igrati pod sam obroč, kjer niso tako dominantni kot na zunanjih položajih(OI,B K so vsi odlični v sekundarnih skilih povrhu vsega pa imajo vsi zunanji igralci mitsko obrambo).Sicer tudi mi nismo imeli slabega razpoloženja ,škoda pa da ravno v tem tednu nismo imeli odlično pripravljenih centrov saj smo bili blizu presenečenja(v zadnjih minutah smo Angleže dohiteli,vendar nato nismo mgli narediti popolnega preobrata).Moramo pa priznati da so bili boljši nasprotnik, zato so zasluženo zmagali.Vseeno sem z rezultati v tej sezoni dokaj zadovoljen saj smo prišli med 16 ekip tolažilnega turnirja.Za popolno zadovoljsvo pa bi bil preboj v polfinale oziroma četrtfinale, kar je bil moj cilj.Sedaj bom naredil analizo celotnega mandata ,nato pa razmislil in prespal ter na podlagi tega razmislil o naslednji kandidaturi za selektorja.