BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
44
263670.2 in reply to 263670.1
Date: 10/15/2014 8:30:49 AM
Veizėtojai
IV.21
Overall Posts Rated:
292292
DUKART U21 RINKTINĖS TRENERIO KALBA:

aš žinau, kad laukėt mano kandidatūros, kadangi be manęs nėra nei vieno normalaus kandidato. būtų mūsų rinktinė žlugusi, žaidėjai susitraumavę, o forume nė sena bobutė nenusiperstų. tai visgi nusprendžiau kandidatuot. tiksliau mane įkalbėjo tokios buzerio legendos kaip Yomayo, kirkas, heroino, aukselis, vycka tad nusprendžiau jų paklausyti ir pasiaukoti vardan visos buzerio bendruomenės ir vesti juos į šviesią ateitį. mano neeilinius sugebėjimus taktikose, treniravime, psichologiniame varžovų paveikime jau žinote, o kurie nežino, skaitykit toliau. taip pat savo kalboje apžvelgsiu kai kurios kitus kandidatus, kad nesugalvotumėt už juos prabalsuot ir po to gailėtis visą buzerio karjerą. visai nežinomų kandidatų neapžvelgsiu, nes jie vistiek tik prabalsuos patys už save, rinkimų nelaimės ir po mėnesio nusibotins. taigi pereikime prie esmės.

Rinktinės talismanas

Iki šiol dar nei vienas NT treneris nepasiūlė rinktinės talismano. kaip taip galėjo būti? štai mano favoritas rinktinės talismanų pasirinkime (http://smalbanynewyork.files.wordpress.com/2014/03/old-ma...)

Žaidėjų atranka

Visi žinote, jog geriausi Lietuvos žaidėjai žaidžia mano komandoje, tačiau mes galime laimėti ir be jų. į rinktinę priimsiu žaidėjus tų savininkų, kurie teisingai išspręs užduotį 2+2x2=?

Taktikos

Visada žaisiu ta pačia taktika. tuomet priešininkai galvos, kad visada žaidžiau ta pačia taktika, kad juos suklaidinčiau ir pakeisiu taktiką šioms rungtynėms. jie nustatys savo taktiką pagal įsivaizduojamą musų taktiką, o aš iš tikro žaisiu ta pačia taktika. taip ir laimėsim visas rungtynes. finale galvos, kad jau tikrai pakeisim taktiką, bet ir tada jiems neišdegs.

Dovanos balsavusiems

o kaipgi be balsų pirkimo? visiems prabalsavusiems už mane siūlau pakelti jūsų algą/stipendiją/kišenpinigius. jūs numetat, o aš pakeliu.

Kiti kandidatai

Rašau eilės tvarka kaip man išmetė rinkimų lange.

Vaidas
ar bent vienas yra mąstantis už jį balsuot? niekas jo nemėgsta, plius girdėjau, kad jam nacionalinėj viktorinoj sekėsi prasčiau nei oksanos pikul jorkšyro terjerui.

as33
o kas čia toks? pirmą kartą matau. ką aš jame įžvelgiu tai tik skaičius trim trys. kas esat susidūrę su trim trejais tai nebenorit prisimint. o jei dar ir triusikus plovėt tai visiškai žopa. tad leimėjęs šitas kandidatas pratrimtryjintų visą rinktinę.

Rokutis13
dar vienas kadras. nieko apie jį nežinau, bet Rokui 13 metų. logiškiau, jog jam buvo 13 metų kai užsiregino buzeryje. turint omeny, kad vaikai vitualiam pasaulyje savve pasisendina, tai kai registravosi jam buvo 10 metų. dabar nežinau kiek, bet tikrai ne daugiau nei 13 ir ne mažiau nei 10. koks vaikas gali sėdėti už NT vairo?

rimantas3000
tas tai vapšė. destrojeris3000 geriau būtų skambėję.

Isrinktasis (NT Lithuania)
žmogus save vadina išrinktuoju. tik įdomu kas išrinko ir kur. girdėjau kažkada buvo toks čempionatas rumšiškėse. ten susirinko tautodailininkai ir drožė lauko tualetus. kadangi drožė iš vientiso storo rąsto, tai išdrožė su neatsidarančiom durim. tad laimėtoją pavadino Neatsidarantis Tualetas Lithuania. sutrumpintai NT Lithuania. kas nori balsuot už tautodailininką, kuris po to bus kaip rakštis subinėj?

tuo savo pasirodymą baigiu. žinau, kad laimėsiu rinkimus, tad jau galite sprėsti užduotį 2+2x2 bei siųsti man atsakymus.

Last edited by Kazlėkas at 10/15/2014 1:07:02 PM

Message deleted
Message deleted
This Post:
44
263670.5 in reply to 263670.4
Date: 10/15/2014 10:05:20 AM
Overall Posts Rated:
238238
Sveiki!
Esu Isrinktasis, pastaruosius du sezonus ėjau rinktinės trenerio pareigas ir noriu šiose pareigose likti dar dviems. Jau šešis sezonus dirbu NT aplinkoje – 4 sezonus kaip skautas ir 2 kaip treneris. Didžiosios dalies dabartinių rinktinės narių treniruotėmis ir tobulinimu rūpinausi būtent aš, manau, vardai, tokie kaip Zandovas (SS=141, tarp kitko), Caponis ar Sterblis yra žinomi kiekvienam, bent kiek besidominčiam Lietuvos NT. :) Kalbos struktūrai pasirinkau praeitos kadencijos šabloną, punktai panašūs, bet pataisyti, papildyti :)

Ką nuveikiau per savo pirmąją kadenciją:

1) Kai atėjau į rinktinę, startavome 28 vietoje, dabar esame 12. 16 vietų aukštyn per du metus – manau, tikrai nemažai ir esu tuo patenkintas. Prieš du metus EČ buvome trečiame krepšelyje, dabar esam antrame :)

2) Per du sezonus išbandžiau nemažai krepšininkų, ieškojau optimalios sudėties – šį sezoną rinktinė startuos dar stipresnės sudėties (skillų atžvilgiu) nei 27 sezone.

3) Per rinkimus debatų temoje buvo iškelta užsienio rinktinių žaidėjų duombazės idėja – džiaugiuosi, kad pavyko ją įgyvendinti, duombazė veikia ir yra reguliariai plečiama – dabar joje 238 žaidėjai iš įvairių rinktinių. (Didelis ačiū prisidėjusiems – Arnui (178367) ir Šunininkui (179171)!)

Vis dėlto, nesu pilnai patenkintas savo pirmąja kadencija, kadangi tikslas – patekti į PČ – buvo labai arti, bet jo pasiekti nesugebėjome. Išvados padarytos, šiek tiek apie naujos kadencijos planus:

Rinktinės vizija:

Tikslai:

1) Pasaulio čempionatas – pats svarbiausias tikslas, kurio nepavyko įvykdyti per pirmą kadenciją, todėl per antrąją stengsiuos reabilituotis ir tą tikslą įgyvendinti.

2) Yra keli žaidėjai labai arti rinktinės lygio, sezono eigoj turėtume juos išvysti sudėtyje.

3) Duombazės plėtimas. Ji vis dar per maža, kad duotų mums ryškų pranašumą, bet viskas padaroma :)

Štabas:

Kadangi Skorpionas dingo iš BB, šiai kadencijai į štabą pasikviečiau bene labiausiai patyrusį Lietuvos BB bendruomenės narį – Mindę (39756) (manau, jo pristatinėti niekam nereikia). Štabe jis užims asistento pareigas – patarimai dėl taktikų ir varžovų analizė. Žinau, kad bus tokių, kurie klaus: tai kodėl Minde pats nekandidatuoja į šias pareigas? Tai va, galiu pasakyt, kad pats jam tai siūliau, bet dėl laiko stokos jis sutiko būti asistentu :)

Taip pat štabe šnipu ir toliau dirbs Šunininkas, kuris plės užsieniečių duombazę.

Kalbą pabaigsiu dabar Lietuvos futbolo pasaulyje populiaria fraze: atidaviau širdį Lietuvos BB rinktinei ir noriu atiduoti ją dar dviem sezonams! :)

Tai tiek, jei norit kažko paklausti, laukiu debatų temoje.