Play - OFF ve Play - OUT dönemi olmasına rağmen forumumuza hiç ilgi yok ne yazık ki :( ben kendimce birtakım yorumlarda bulunayım en azından;
Play - OFF mücadelelerinde genel anlamda beklenilen sonuçlar alındı. Özellikle ilk yarı çok zorlu ve çekişmeli geçen maçların 2. yarılarında genel olarak favoriler maçları kazanma adına gerekli averajı oluşturup turladılar.
Gecenin en çekişmeli maçında sezonun flaş ekibi Volebas, evinde Fenar Heat'e yenildi. Koş ve Vur ile maça çıkan 2 takımın hızlı oyunu sevmesi maçın bol skorlu geçmesini sağladı ve toplamda 212 sayının atıldığı maçta faul problemini çözemeyen Volebas evinde mağlup oldu ve elendi. Fenar Heat'in kazanmasındaki en büyük etkeni maç günü hazırlığı olarak görüyorum.
Diğer eşleşmelerde benim şampiyonluk için 2 adayımdan biri olan NRBLC, 2. periyodda farkı açarak maçın son çeyreğindeki bu farkı korudu ve rahat bir galibiyet aldı. Diğer adayım BC Placebo ise ilk yarısını kafa kafaya oynadığı maçta Redbull Shootforce'u 2. yarıdaki oyunla kazanmasını bildi. Redbull Shootforce'un bu yenilgisindeki en büyük etmenin Lazzaroni'nin maç içinde sakatlanması olarak görüyorum.
Benim maçımda ise her ne kadar 1 numaralardan istediğim verimi alamasam da Viktor'un pota altını,Gadzic'in de dışarıyı bloke etmesi sayesinde maçı kazanmasını bildim. Beklediğimden zor da olsa BC Placebo'ya rakip oldum. Son lig maçında olduğu gibi yine iddiasız çıkacağım maçta üst üste 2. bir sürpriz olmaz diye düşünüyorum :)
Play - OUT'larda ise beklenildiği gibi Doğu takımları ilk maçlarını kazandılar,2.leri de kazanacaktırlar ama belki para için kaybedebilirler :)
Play - OFF Konferans Finali Eşleşmeleri;
BC Placebo - BÜYÜK ALTAY
NRBLC - Fenar Heat
Last edited by snox at 1/7/2015 6:19:48 AM