Eve jas sum kandidat za selektor, gledam deka me citiraat deka sum se kandidiral radireda.
Znaci sum dolgogodisen vtoroligas, imav nekolku napadi za vlez vo prva liga, ne uspevav poradi golemite plati na igracite, i edvaj se spasuvav da ostanam na igrava da ne bankrotiram, i tretiot pat uspesno bese moeto kupuvanje na igraci so visoka plata za vtoroligaskite drustva, zemav zasiluvanja dostojni za da me dovedat vo prvoligaskotot drustvo, eve sega baram vasa poddrska za selektor na mladive, i ako nemam dete sto trenira, no sekako vo idnina kje vlozuvam za draftot, imav poteskotii za kupuvanje na trener, a so toa i nemozev da vlozuvam vo draftot, za da se opravdam za poddrskata deka baram glasovi za selektor na mladincive, a ne treniram samiot mladinci, znaete povekjeto menadjeri, deka imav nekolku mladinci koj ja prestavuvaa mladinskata reprezentacija, vo nekolku reprezentativni utakmici.
Kje sorabotuvam se nadevam uspesno so povekjeto menadjeri, za okolu razvojot na reprezentativcive, ako mi se doveri toa selektorsko mesto, da napravime nesto povekje, se razbira kolku ni se moznostite so mladincive, kje sorabotuvame so reprezentativnive pomosnici ako se uste gi ima.
Toa e nakratko moeto izlaganje za selektorskoto mesto, inaku ne sum mnogu nadaren za pisuvanje podolgi postovi, povelete glasajte za mene ako mislite deka dostojno kje ja vodam nasava selekcija, a ako ne mislete deka sum dostoen, :D ne mora da glasate, dajte go glasot za nekoj sto e poiskusen za vakvi nesta.