Salut, tocmai vroiam sa-ti scriu in privat. E vorba de Alexander Karamazov (37486555), e nevoie sa-i dai totusi 1 la 1 pentru un sezon, poate chiar 1.5 sezoane. Dupa asta o sa trecem pe o pozitie.
Eu la fel fac si recomand tuturor. El va fi mai degaba proiect pentru Nationala Mare, ca are potential, dar din pacate 19 ani.
Echipele de la care am feedback si care vor trece la antrenamente pe o pozitie sunt:
1. -=Defenders=-
2. Cube Acid 29
3. Damir Tigers
4. Flex Schmex
5. Gindacii de mute
6. Artur Pandas (Utopia), echipa II Damir Tigers
Acuma sper mult sa ma clarific ce antreneaza aandriuha si cand va lua vreun pusti (desi vad ca are ceva potential 4-5, ceea ce e suficient pentru U21). El trebuie sa antreneze pe o pozitie jucatorii de 22-23 de ani pentru nationala mare. Poate la anul vine ceva bun si se include si el in circuit.
Trebuie sa vad ce face Spartak Hirova, in afara de performanta, poate doreste si el sa se implice, macar pe viitor, ca acuma nu e nimic inca in vanzare.
Hirtopu, Moldova Rockets am impresia ca antreneaza pe 2 pozitii...
Si nu in ultimul rand e vorba de tine. Sunt bucuros ca tu si aandriuha sunteti in joc de atata timp si v-am regasit in joc. Carpatouglu a fost un lucru minunat pe care l-ai facut pe vremuri cu multe jertfe, de altfel. Acuma e randul lui Karamazov, cred. Nu cred ca degraba prindem vreun potential 10. Trebuie sa-l pastram.
Multumesc ca esti pe-alaturi
Last edited by Chapura Gomes (Moldova U21 coach) at 8/12/2015 12:17:29 PM