Ai, nu tai jo tada;D aš tai seniau esu žaidęs, buvau pražaidęs daugiau nei 6 sezonus, bet per brolį užblokavo acc ir naują susikūręs nedaug pažaidžiau ir nustojau žaist, bet dabar vis tiek vėl kaip naujokas esu, nieko neatsimenu:D Seniau turėjau pasidaręs lentelę, kur buvo kiekvienai pozicijai parašyta kokius skirtingus skillus reik treniruot, kad papildomai kiltu kiti kažkokie reikalingi skillai ir dar kokiais maždaug procentais jie kyla, tai neturi tu kažko panašaus ?;D :) Ir kaip ten tiksliai su treniruotėm dabar ? nes seniau kai žaidžiau nebuvo ten jokių procentų, tiesiog būdavo PG, PG/SG, PG/SG/SF ir panašiai ir tipo, kuo daugiau žaidėjų treniruoji, tuo lėčiau/blogiau treniruojasi, bet dabar ten vieni su procentais, kiti be, tai nesuprantu tiksliai kaip ten kas? Nes aš, pavyzdžiui, dabar treniruoju Perdavimus, tai PG, PG/SG, Ekipa be procentų, o kiti su procentais, bet kiek suprantu, vis tiek vien PG treniruojant turėtų greičiau treniruotis, nei PG/SG ? Paaiškink, jei gali, kaip ten kas ? XD