Witam wszystkich.
Jako spadkowicz z II ligi, zauważyłem, że niektóre drużyny mają ciekawe składy. Moje plany na ten sezon... Fajnie byłoby wrócić znów do II ligi. Mam zamiar o to powalczyć. W sumie spadłem trochę na własne życzenie. Deficyt czasu sprawił, że nie poświęciłem grze wystarczająco uwagi, przez co niektóre mecze w drugiej części sezonu grałem w złym ustawieniu, co przełożyło się na nadmierną eksploatację innych graczy. To dało sadki formy. Do tego ze składu wypadł na dwa tygodnie kluczowy gracz i zanotowałem serię porażek. Późniejsza gonitwa o utrzymanie była już nie udana, a do tego przegapiłem konieczność wzmocnienia składu, co zakładałem wcześniej. I tak oto wylądowałem tu. Liczę na fajną rywalizację. Planuję zrobić małą przebudowę drużyny i wyeliminować słabe elementy gry moich samobójców ;)
Co do draftu wylosowałem ciekawego grajka, którego postaram się trochę oszlifować. Dawno nie bawiłem się w trenowanie. nawet przez chwilę zastanawiałem się czy nie odpuścić rywalizacji i nie zacząć trenować graczy. Póki co, powalczę.
Grajek wygląda tak:
Rzut z wyskoku: solidny Zasięg rzutu: porządny
Obr na obwodzie: przeciętny Kozłowanie: solidny
Wejście na kosz: solidny Podania: słaby
Rzut z bliska: przeciętny Obr pod koszem: solidny
Zbieranie: solidny Blokowanie: niezdarny
Kondycja: przeciętny Rzuty osobiste: solidny
Doświadczenie: okropny SS: 68 (42 + 26)
Szkoda tylko że ma 19 lat i potencjał gwiazda.