OCEKIVANJA"Bosnjak salje teledirigovan pas ka samom uglu terena, lopta stize pravo u ruke Radusina koji istrcava iz bloka.
Za trenutak se vreme zaustavilo, kao da je cela dvorana zaledjena u momentu, samo se Rasa, sa loptom u rukama, izdigao iznad svih, samouveren, pokeraskog izraza lica, i rukom mekanom kao pamuk uputio loptu ka kosu.
Vec sledeceg trenutka osetio je eksploziju emocija, nasao se na rukama igraca i navijaca.
Dorcol je sampion!!!"
REALNOST"Bosnjak salje teledirigovan pas ka samom uglu terena, lopta stize pravo u ruke Radusina koji istrcava iz bloka.
Za trenutak se vreme zaustavilo, kao da je cela dvorana zaledjena u momentu, samo se Rasa, sa loptom u rukama, izdigao iznad svih, samouveren, pokeraskog izraza lica, i rukom mekanom kao pamuk uputio loptu ka kosu.
Vec sledeceg trenutka osetio je "sekiru" po rukama, nasao se na parketu, ali sudije ostaju neme. Ko jos sme da svira faul dvostrukom uzastopnom sampionu, u poslednjoj sekundi majstorice.."Spasic, Spasic, Spasic" odjekuje Dorcol arenom. Buduca uzdanica U21 reprezentacije i bacac sekira.
Dorcol je vicesampion!!!"
Veliki pozdrav novim ekipama. Mislim da nas ocekuje jedna zanimljiva sezona. U ovoj sezoni najvise ocekujem od Dorcola i Ale, ako ne bude nekih vecih promena u rosterima. Ima tu jos interesantnih ekipa, neki su bili dosta aktivni u medjusezoni, neki skroz mirni, iako se mozda ocekivalo drugacije. Verovatno ce stvari biti jasnije posle prve runde, do tada ce se manje-vise iskristalisati sve. Dosta je ovo sve interesantnije nego nekih ranijih sezona, kada smo imali supertimove i sve se znalo pre nego sto i pocne sezona. Sad bukvalno niko ne moze sa sigurnoscu da kaze ko ce kroz 3 meseca da slavi trofej. Ali eto, imenovao sam dva, po meni, glavna favorita. Naravno glasam za Luzere.
Ako bih birao koje bih igrace iz lige voleo da vidim u svom timu, verovatno bih otpustio sve moje.
Recimo da bi lepo bilo imati kvartet centara: Bosnjak, Jamka, Pekic i Novakovic. Lepo bi bilo imati u timu Nesica, Micunovica, Mrdaka, Elakovica, Radusina, Keillera..i verovatno mnoge druge cije skilove ne znam.
Hajde da prognoziram finala konferencija, mozda jos neko pozeli da uradi isto. Dakle, Dorcol - Ala, sa druge strane Lions - Mordor. Pa da vidimo za 3 meseca.