meci nr 1 vs vietnam
victorie asteptata si lejera. minute bune, cosaveraj. un succes asteptat, no further comment
meci nr 2 vs Letonia.
meci acasa, consum normal de entuziasm. nu e secret pt nimeni, in schimb mai departe n-am sa zic ce intensitate am folosit pt a nu lasa indicii despre ce meciuri vom aborda mai lejer.
se pare ca am fost net superior adversarilor. 26p e totusi o marja peste asteptari si merita jucat tie, dar e usor sa zici asta post factum, in special cu formele slabe pe care le am avut. s-a simtit extrem de bine nivelul de talent pe teren, chiar daca in ratings de echipa n-a fost evident. urmeaza mare deranj in multe ocazii anul asta.
astea fiind zise, restul de program este cum ne-am dorit. desi ar fi fost frumos sa batem doar tari slabe, programul ne-a scos in drum meciuri stranse etapa de etapa. iar desi va fi greu spre imposibil sa salvam entuziasm, pot doar sa ma bucur ca avem adversari de calibru apropiat si ca o sa putem sa dezvoltam extrem de multa experienta interna cu echipa si lotul actual.
am zis o mereu, construim pentru un viitor, care acum e mai apropiat si mai palpabil ca niciodata, asa ca e si cazul ca experienta si know-howul intern sa se ridice la nivelul talentului. asa ca o sa jucam cu cat mai putine artificii de entuziasm si ghici, tocmai pt a avea o masuratoare utila. iar doar daca ajungem sa ne crape buza, vom prioritiza jucatori batrani in dauna celor tineri.
ar fi extrem de frumos sa ne asiguram o pozitie buna ca RANK intrand in noua campanie de euro, dar asa cum ne-a aratat si ultima, neintelegerea sau stapanirea insuficienta a lotului poate fi o piedica inutila.
avem motive sa fim fericiti si optimisti.
hai Romania!