Njemacka - Hrvatska 114-94
(71213)Prva utakmica i ipak poraz. Njemacka je bila bolja kako se i ocekivalo a mi nismo mogli nista vise od drzanja nekog pristojnog zaostatka kroz cijelu utakmicu. Ivrali smo bez trosenja enta jer nam je bitnije za druge tekme te smo s niskim postom htjeli usorit utakmicu i stavit pod manje koseva no to nismo uspjeli.
Prva cetvrtina je bila okje jer smo uspjeli drzat korak za njima. Zabijali su puno ali i mi smo tu dosta toga pogodili pa je bilo samo -4. U prvij je bila makljaza sto se ticr osobnih i bilo ih je ukupno cak 15. U drugoj cetvrtiji smo pali i na poluvrijeme odlazimo s zaostatkom od 13 razlike. Njemacki centar imo je 3 osobne pa so se nadali da bi mogli njega izbacit da si olaksamo kos ali nije se desilo. Treca cetvrtina je ona kako smo zamislili igrat. Malo koseva i zavrsilo je remijem. Tu smo se jos nekako drzali pa cak i pola cetvrtr ali inda izvrsni njemci s izvrsnim vanjskim sutem s 3 trice zaredom prelamaju tekmu. Na kraju je 20 razlike i mrvu previse kako se odvijala tekma.
U nasim redovima treba istaknuti friganovjca s sutem 8-12 i ukupno 26 poena. Kresi 15 skokova. S klupe jos dobri strihic i badan pa i cak mali rajh okej. Razocarali potpuno sekeres koji je i u najboljoj formi te ocekivano rancic i bogicevic. Najlosiji dio smo odigralu u obrani. Vanjska obrana nije postojala i tu se nesto treba napravit jer smo primili 12 trica uz 40% uspjesnosti. Sut smo imali cisto dobar ali obrana je bila cisti propuh. Nazalost, trenutno nemamo takvu sirinu da taj dvojac zamijenimo u slucaju lose forme te se nadam i apeliram na sve menadzere da paze formu. Nismo veliki nemamo sirinu da si mozemo takvo nesto dopustit. Zao mi je danas da rancic i bogicevic nisu imali formu jer bilo bi malo drugacije te bi se mi drugacije postavili jer i ova tekma je pokazala da se moglo mrvu vise da smo bili kompletni. Nama sad slijede cetiri za nas najbitnije tekme a prva je danska. To su tekme.gdje bi u sve cetiri trebali bit ili blagi ili malo jaci favoriti. Naravno ako nas forma posluzi. Tako da sad ganjamo pobjede pa da zadnja dva kola udemo rastereceni.
Rezultati:
Albanija-Makedonija 123-117
Andora-Engleska 84-100
Danska-Grcka 74-108
Njemacka-Hrvatska 114-94
Tablica
1 Hellas U21 1 0 34
2 Deutschland U21 1 0 20
3 England U21 1 0 16
4 Shqipëria U21 1 0 6
5 Makedonija U21 0 1 -6
6 Andorra U21 0 1 -16