розпочали новий офіційний сезон.
познайомимося з командою. на сьогодні в команді 5 великих. 21річний норікян, і також 20річні павлюк з тріо 20річних центра від Gello. чотири 20річних гравця та норікян, який вперся сезон тому, тобто можна також рахувати 20річним. павлюк найзарплатніший гравець команди. три центри з однієї команди... чесно кажучі я не був фанатом рішення визивати усіх трьох, навіть говорив про це Gello. але все ж таки вирішив що це найкращий варіант на сьогодні. не факт що він буде найкращим наступного сезону. йдемо далі. оксімець. 21річний. хто не помітив, він був у складі увесь попередній сезон, з першої доби, зігравши за офіційний сезон 7 хвилин. мабуть хтось пам'ятая, я десь писав що мені в ньому подобається, та які в нього мінуси. за сезон він став краще, але мінуси залишилися мінусами. але в нас немає нікого, хто може перекрити його мінуси, зберегши плюси. принаймні серед 21річних. далі, захисники. мельник, крівцун - без питань. потім чернюк - їх би з оксімцем схрестити в одного гравця... 20річний вішневський, та 21річний резанцев. останнього обирав дуже довго, серед багатьох гравців, в більшості 20річних. не факт що він буде грати завжди. можете подивитися на його зріст
ок, це було для загального розвитку. переходимо до гри. македонія. в них є два великих по зарплатні десь павлюк-норікян. третій та останній великий в цьому складі має зарплатню 11к. форма - чотири 8ки, інші 7. очікував від них нормал, на це натякає календар та їх історія. в атаці карусель чи раннє
в якийсь момент мені здавалося що в цьому сезоні в нас не буде можливості грати від захисту, лише від атаки. але потім, дивлячись на тренування гравців, здалося що можна. і вирішив я це зробити сьогодні: граємо у гостях, скоріш за все проти нормалу (за яким гнатися не хотів), форма в гравців атаки 7, 8 лише в павлюка... саме тому оксімець в старті, з надією що при лоу пості він віддасть кидки АЗ та павлюку. довго думав на рахунок чи ставити 3-2. вирішив що з таким складом, 3-2 буде гірше, це нівелює наявність оксімця, їх великі, якщо і вміють кидати триочкові, навряд чи будуть робити це багато, з малими під кільцем наші можуть і впоратись
результат. оксімець виявися першою опцією в атаці. мельник та крівцун кидали меньше ніж вишневецький (цей хоча б забивав), резанцев та навіть портвенко. павлюк зіграв добре в атаці, хоч щось. в захисті не впорався ніхто, навіть оксімець, 4/4 триочкових від великих, центр - перша опція в їх атаці. на додаток в нас 21(!!!) втрата при лише 5 перехопленнях, 24 фоли (-12 з лінії), усього 4 блока (2 від чернюка). на диво аж 23 асисти на 35 влучних кидків, це дивно, але недостатньо, щоб щось змінити в цілому - фейл, а ні гра. тестування в офіційному режимі. нажаль, в товариських зустрічах неможливо затестити захист, бо граємо з ентузіазмом 1, що руйнує захист. там можливо тестити лише взаємодії гравців в атаці
будемо виправлятися, хоча буде важко