Ta gra ma chyba to do siebie że dla głodnych awansu sezon jest bardzo trudny
Uwaga narzekanie xD:
- kosmiczne są te przeskoki między ligami. Mój kumpel 2 sezony temu awansował do PLK grając ostro na minus w 2giej lidze, a tam po prostu nie istniał.
- dla mnie to też trochę absurdalne jest to że jakby system ekonomiczny tej gry wymusza aby mieć w drużynie mega wąskie rotacje (ja mam 6 wartościowych graczy xD) bo to się najbardziej opłaca.
- ostatnio pograłem trochę meczów wirtualnych z kumplem. Na identycznych ustawieniach z identycznymi taksami. I losowość jest niesamowita. Czasami ja wygrywałem +10 czasami była dogrywka a czasami on +15 xD. Więc w tym kontekście, te mecze w playoffach do 1 zwycięstwa
?
Co do mnie to, bez rewolucji. Trochę zoptymalizowałem skład - wymieniłem 2 grajków którzy w poprzednim sezonie się nie sprawdzali na innych. Jednocześnie pensje mi poszły tak ostro w górę że wylądowałem na 5tym miejscu w tym wykazie
Trochę mi to nie w smak, bo nie sądzę żebym miał tu jakieś szanse na awans (moim celem jest po prostu zagrać dobry sezon) a dobrze by było wychodzić na +. No ale to chyba mój ostatni sezon przed reorganizacją więc zobaczymy co się wydarzy
Mam nadzieje na emocjonujące mecze i oby bez kontuzji (oczywiście już złapałem w 1wszym meczu mimo że zainwestowałęm w lekarza
).