Pozdrav svima i od mene. Jako zanimljiva liga, verujem mozda i najjaca II liga od svih, hvala vam na prezanimljivoj sezoni
Ne vidim razlog da mi ne piskaramo na forumu iako je taj obicaj zamro svuda, ja sada kada znam da ima voljnih da pisu, bacacu cesce pogled i na ovoj temi
Jel moze neko od iskusnih igraca da mi objasni sledecu situaciju.
Ako jedan tim ima bolji rezultat u svakoj od prve tri cetvrtine (svaku cetvrtinu dobio), kako je moguce da poslednju izgubi sa preko 20 razlike?
Jel postoji neko logicno objasnjenje? Bez trolovanja...
Sto se tice ovoga, tu moze da postoji vise odgovora, mada ni jedan od njih ne bi trebalo da bude trolovanje (pretpostavicu da svi imamo vise od 14 godina). Bez da znam o kojoj se tacno utakmici radi, najverovatnije je uticala izdrzljivost igraca. BB-ovi pokusavaju da se bore protiv kratkih rotacija tako sto ce igraci sa slabijom izdrzljivosti koji odigraju puno minuta u kontinuitetu osetiti ozbiljan pad nakon odredjenog broja minuta (najcesce u cetvrtoj cetvrtini).
Druga opcija bi bila iskustvo igraca. Nedavno je BB Justyn otkrio da iskustvo utice najvise na performans igraca u cetvrtoj cetvrtini ili kada se mec lomi.
I treca opcija bi bila, ako nakon 3 cetvrtine vodis nekom osetnijom razlikom, trener ce u poslednjoj cetvrtini forsirati rezerve, koji ce samim tim da izgube cetvrtinu 20 razlike, ali opet ne toliko da ti izgubis utakmicu.
Nadam se da sam pomogao