Oskar dla najlepszego managera PLK i II ligit_mac - no jednak zdobył tego mistrza wygrywając z chudziolem, co prawda bardziej z winy chudziola niż własnej, ale widać ze to równa i bardzo mocna ekipa prowadzona ze łbem, poza tym ograł mnie w finale poprzedniego sezonu w debeściackiej lidze II.1
Oskar dla najlepszego managera niższych ligniestety ciężko się dogrzebać do wyników wszystkich z poprzedniego sezonu, nie udało mi się też wykllikać wyników PP z sezonu 6 żeby zobaczyć kto wysoko zaszedł... a więc z uwagi na to ze nie mam pojęcia na kogo bym miał głosowa tę kategorię opuszczam
Oskar Aktywistavinnie_jones - i co mi pan zrobi? uzna głos za nieważny? ;P
Oskar Społecznik&Forumowicz
hatchet - to jest qrde spamer jakich mało, a czasem mu się zdarzy z sensem napisać (ok, wiem że rzadko)... jak prowadzi reprę to forum o tym wie, a zawodników zna pół BB i o to biega
Super Oskarhatchet - bo to <cenzura>, a tak w ogóle to ciągle narzeka na BB i nie qma dlaczego przegrywa, ale nadal z nim mozna o BB pogadać
Najlepszy meczsłowo daję że wybrałbym swój mecz półfinałowy PP z chudziolem, ale nie mogę... ciężko inne znaleźć, bo też za mało oglądałem żeby podać ciekawe mecze innych...
edit: pełna zgoda z tasakiem, oba mecze półfinałowe PP oglądane równolegle, to był debeściakMVP sezonumimo wszystko nie umiem pomiędzy nimi wybierać, dla mnie Więcław jest de best ale nie mogę na niego głosować
Wydarzenie sezonu
BBinfo - odkryłem to cuś w sezonie 6 i jakoś mi się zachciało zaglądać na foruma publicznego od tego czasu, a nawet z rzadka obejrzeć mecze innych lig
Bug sezonu
oto wzorzec jak wtapiać, made by hatchet - (4641499)Last edited by korsarz at 11/23/2008 4:53:54 AM