Podsumowując cwiercfinały-bez niespodzianek.
Jedynie mecz Idiots'ów z Wyklinaczami do końca był emocjonujący, lecz wygrali faworyci.
Po cwiercfinałach-czas na półfinały, a oto głębsza analiza tych dwóch spotkań:
Koszykarski klub Piłkarski Altravox-Press - Idiots
Mecz zapowiada się ciekawie.Pod pewnym względem rozgryzłem go(chyba wie, o co mi chodzi), próbował mnie zmylic, ale ja nie dałem się nabrac.Taktykę mam w pełni na niego przygotowaną, ciekawe co on wymyśli...Statystycznie jest remis dotychczas w naszych konfrontacjach 1:1 mam nadzieję że po półfinałach będzie już 2:1 dla mnie oczywiście:)Staty mamy dośc podobne(minimalnie na moją korzyśc).Jeżeli chodzi o kadrę-tutaj muszę przyznac wyższośc przeciwnika, choc nie aż taką wielką.Oj, zapowiada się ciekawie...
Nie Lepsi - pge turów zgorzelec 123
Ten półfinał zapowiada się na wyżyszy poziom niż półfinał Great 8.Co bardzo ciekawe pge turów zgorzelec 123 nie przegrał jeszcze ani jednego meczu!pge turów zgorzelec 123 mają bardzo równe statystyki(wszystko"niezdarne",jedynie obrona na obwodzie"tragiczna")Staty Nie Lepsi są porównywalne(więksazośc niezdarnych, dwa tragiczne, czasami udaje się wyciągnąc jedno słabe)Skład Nie Lepsi jest dośc przeciętny, natomiast skład pge turów zgorzelec 123 jest teoretycznie lepszy, lecz prezentują się ostatnio dośc kiepsko pod wzgędem formy
Pozdrawiam
Pawinho