evo, da budem medju prvima :P
kad sam pocheo ovu igru, prve savete sa trening mi je dao superstar, koji mi se i sam obratio... i sa njim sam imao i dalje kontakte, vezano za treninge i napredak igracha
mene, iskreno, ne interesuje uspeh reprezentacije preko noci, interesuje me da dobijemo selektora koji ce imati vremena da pomaze napretku mladjih igracha, da savetuje njihove vlasnike shta treniraju... kad mladi igrachi, uz pomoc tih saveta, postanu dobri, onda ce i sama reprezentacija napredovati vishe... proshle godine je (po meni) ostvaren dobar rezultat sa igrachima koje smo imali, ali ostaje chinjenica da ozbiljne mlade reprezentacije imaju igrache kvaliteta da razmontiraju i nash A tim... stoga, prvenstveno treba raditi na razvitku igracha
poshto vidim da je caramazov vec kandidat, onda neshto i onjemu... slabo poznajem choveka, za pochetak :P ali, ono shto vidim, jeste da je u vrhu nashe bb drzave, da je bio osvajach kupa, ima iza sebe sezonu u bbb i da zbog toga mozda nije imao znachajniji uspeh u samoj prvoj ligi (mozda sad bude bulje, kad bbb prelazi na arkadni mod)... elem, zakljuchak je da ozbiljno igra ovu igru, da zbog 3 klupska takmichenja, mora biti dosta aktivan ove sezone, te da ce onda i imati vremena da nastavi praxu superstara, tj. da pomaze vlasnicima igracha u njihovom razvitku...
eto... mislim i da je nepotrebno ubacivati prichu u ovu kampanju koja se zasniva na tome "ja sam bolji od tebe", jer je pretpostavka da ce novi selektor nastaviti ono shto se vec radi u A timu - timska igra pri vodjenju repke... shto se mene tiche, ko god bude, ima moju podrshku, s obzirom da kao skaut 4. lige, mogu samo pomagati u prikupljanju informacija za mladje igrache
Last edited by Jabus at 2/24/2009 9:33:39 AM