Dzisiaj nasz stały rywal na wszelakich Mistrzostwach - Włochy.
(http://img106.imageshack.us/img106/189/wochy3.jpg)W ataku ponawiamy kierunek w pomalowanym, głównie ze względu na konieczność minimalizowania strat a mimo wszystko Princeton to imho poroniony pomysł, tak więc wolna trumna bez Hebla niestety. W składzie bombardier Gałązka, jak go nazwali Włosi, hot-dog i z konieczności Juszczyk na SFie, w trumnie JW i Birski, co do JW to jak się ostatnio chwalili nasi rywale na forum jeden z ich wysokich graczy wg kalkulatora pensji ma już zapewnione zarobi powyżej 190k, także i na tej pozycji moc jest z nimi.
W obronie jak zapowiadałem czysty strzał, co prawda porównując formę stawiałbym na obwód, ale w 3 przypadkach na 5 gdy kierowałem się logiką nie trafiałem, więc tym razem zagramy licząc na to, że Włosi nie są aż tak bezczelni żeby zagrać 4 raz z obwodu:). Szanse mamy małe, choć patrząc na dzisiejszy ranking
(/BBWeb/ntrankings.aspx) nie jest niby z nami tak źle, 5 miejsce, ale to tylko cyferki bez znaczenia, te decydujące o wyniku zdają się być po stronie Włoch.
Na koniec małe przypomnienie o konkursie reprezentacji szczegóły i dzisiejszy zestaw pytań znajdziecie w tym wątku
(87823.1).
Last edited by al_said at 5/4/2009 3:29:58 PM