Ξεκίνησα να γράφω αναφέροντας ότι εξαφανίστηκες επειδή ακόμα πανηγυρίζεις τη νίκη :))). Αλλά τελικά με πρόλαβες..Λοιπόν προβλέψεις (άντε να δούμε πότε θα πέσω σε όλα μέσα...)
Ampaloi - Pyrsos: 2. Ευκαιρεία να δοκιμάσει και κανένα καινούργιο σχήμα ο Pyrsos
Marathias TEAM- Hercules Geras: 2. Νίκη για τον...Ηρακλή. Καλά έχουν να γίνουν στη συνέχεια μεγάλα παιχνίδια στον υποόμιλό μας..
Kormoranos - Trips machine:.1 Νίκη για τον Kormoranos. Άνετα
Aris kai den eimai kala - y.n.w.a : 2 Κι εμένα ντέρμπυ μου μυρίζει. Όχι τόσο από την δυναμική των ομάδων, όσο από το ότι ο y.n.w.a είναι απρόβλεπτη ομάδα. Θα εμπιστευθώ την έδρα.
Pana8inaikos nba - Pana8inaikos BC :χχχ Σε ένα κατάμεστο γήπεδο με πράσινες και άσπρες σημαίες και με τους οπαδούς των ομάδων μαζί, θα υποδεχθούμε το αδερφό σωματείο σε ένα παιχνίδι ανοιχτό. ΄Οπως πάντα δε θα δώσω προγνωστικά για δικό μου παιχνίδι. Θα περάσουμε όμως ένα ωραίο απόγευμα δίπλα-δίπλα στα επίσημα με τον αδερφό πρόεδρο.
Diogogol- Fisico BC : .2 Εύκολα. Ο Fisico BC φτιάχνει μεγάλη ομάδα.
Olympiakos 8ivas- Mpekri meze: 1. Νίκη για τον...γαβράκο. Θα τον κάνει μία μπουκιά.
Lamia B.C.- bliach#bliachFC2 Φίλε μου πας φουλ για τελικό. Δύσκολα θα χάσεις και ιδιαίτερα στην έδρα σου. Δεν είναι τόσο εύκολο όμως ώστε να αποκαταστήσεις μέρος του ενθουσιασμού σου. Ευτυχώς έπεσες στη Νεκρή Εβδομάδα...
Όσον αφορά το All Star δε νομίζω ότι φέτος θα έχω κάποιον μέσα. Προτίμησα το rotation παρά να αναδείξω κάποιο παίκτη.
Κι ένα κουιζ μήπως κι ενεργοποιηθεί περισσότερο το forum?
Τι θα προπονήσετε αυτή την εβδομάδα που είναι λειψή? Θα αλλάξετε προπόνηση για ελ.βολές ή αντοχή που προτείνουν κάποιοι ή θα συνεχίσετε το πρόγραμμα της προπόνησης που έχετε σχεδιάσει? Εγώ πάντως θα συνεχίσω την ίδια προπόνηση.