BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Bemutatkoznak a fórumozók

Bemutatkoznak a fórumozók

Set priority
Show messages by
This Post:
00
154461.20 in reply to 154461.19
Date: 8/20/2010 6:25:31 AM
Quahog Toy Boys
II.1
Overall Posts Rated:
8989
rajtam a sor:

30 éves vagyok, 18 évesen költöztem Budapestre, amikor egyetemre jöttem, aztán egy nem volt elég, elvégeztem még egy amerikai egyetemet is. most a médiaiparban dolgozom. az egyetemen kosaraztam, de az is inkább csak hobbi volt, mostanra a haverokkal való foci maradt, mint sport.

a játékot a 6. szezon közepén kezdtem, akkor a negyedosztályban döntős voltam, és bár kikaptam, a botok miatt feljutottam a harmadik ligába. ott töltöttem a következő öt szezont, de a játékot igazából a 9. szezontól kezdtem komolyan venni. a 11.-ben megnyertem a harmadosztályt, tavaly sikerült a bentmaradás (egy csoportbeli ötödik hellyel), idén pedig a rájátszás is meglesz, legalábbis nagyon el kellene szúrnom valamit, hogy ne így legyen. :) de az elsődleges cél továbbra is a csapat módszeres felépítése, 2-3 szezon múlva már össze kellene jönnie egy olyannak, amely nemcsak feljut az első osztályba, de bent is marad.

From: Bereny
This Post:
00
154461.21 in reply to 154461.1
Date: 8/21/2010 12:37:26 PM
No akkor énis csepegtetek egykét infót magamról:)
Berény vagyok 25 éves Kőbányai lakos...PSZF-en végeztem idén, azóta meg pénzügyi területen helyezkedtem el, aminek az lett a következménye, hogy jóval kevesebb időt tudok foglalkozni a játékkal, mivel a kis rohadékok letiltották a buzzert:(
Nekem ez az első ilyen jellegű játékom. 6. szezonban csatlakoztam a buzzer közösséghez. Első teljes idényemben feljutottam harmad, majd kövi szezonban másod osztályba. A kezdeti lendület megtört azonban és a kiesésem után új alapokra helyeztem a dolgokat, aminek egy masszív másodosztályú csapat lett az eredménye. Remélem egyszer majd kipróbálhatom magam az első osztályban is. Illetve drukkolok azoknak akiket én vittem bele a játékba.

This Post:
00
154461.22 in reply to 154461.1
Date: 8/24/2010 2:43:28 PM
Overall Posts Rated:
350350
Off Nemzetközi hány éves vagy?

http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thread=92645&m=228

From: Mikhail
This Post:
00
154461.23 in reply to 154461.22
Date: 8/26/2010 2:21:08 AM
Overall Posts Rated:
188188
Hali

Na én is ide vések egy kis bemutatkozást.
A nevemet nem írnám ki teljesen. A keresztnevem Mihály. 31 éves vagyok. Jelenleg (dez)informatikusként dolgozom egy közintézményben. Budapest-Érd vonalban vagyok megtalálható. Naponta többször és sokat is online vagyok. Pár szezont már a hátam mögött tudok BB-ben. Más menedzser játékkal sosem játszottam.

Kosárlabdázom már több mint 15 éve. Megjártam megyei, NB2 és Budapest bajnokságokat is. Jelenleg kezdődne a 16 szezonom, csak a magánélet közbeszól. Fontosabb lett a családalapítás.

Ami a BB-t illeti, a 8. szezonban kezdtem el egy barátom hívására. Hamar sikerült feljutnom a IV-ből a III.8. osztályba. Sok fórumot olvasok és kérdezek mindenkitől amit csak nem tudok. Eddigi sikerem Majoros U21-be juttatása. Most további 2 bedobót edzek akik remélem válogatottba is beférnek majd.

üdv.
M.