BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
176365.20 in reply to 176365.18
Date: 3/13/2011 5:36:01 AM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
Δεν νομίζω ότι δεν ασχολείται ο κόσμος με την Εθνική!Το ότι δεν γράφει στο φόρουμ της είναι πιστεύω εξαιτίας της γενικότερης ησυχίας που υπάρχει σε όλα τα φόρουμ τον τελευταίο καιρό!

άρα συμφωνείς ότι κατι συμβαίνει τώρα τελευταία....:))))

This Post:
00
176365.23 in reply to 176365.22
Date: 3/13/2011 8:19:19 AM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Αφού έχω λίγο χρόνο πριν πάω να δω την Παοκάρα...Rot θέλετε να το σηκώσετε στην Τούμπα .Να μην είναι ο πρόεδρος μαζί κρίμα δεν είναι? :))))

Θα ήθελα να πω δύο πραγματάκια για την Εθνική...Η Μεγάλη αποκλείστηκε από την επόμενη φάση .Για όσους έχουν ασχοληθεί με Εθνικές ομάδες από οποιοδήποτε πόστο καταλαβαίνουν το πόσο εύκολο η δύσκολο είναι μία πρόκριση.Από θέματα τακτικών τα παιδιά στην πρώτη τους σεζόν στο τιμόνι της Εθνικής βγάλανε τα συμπεράσματα τους, ξερουν οι ίδιοι τι πήγε καλά κ τι όχι....

Είχα γράψει κάτι στην αρχή της σεζόν ότι ένα μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στην Εθνική εξαρτάται από άλλους όχι από εσένα...Ο Ματσας έλεγε συνέχεια για αγωνιστικές καταστάσεις...Για κάποιον που δεν ασχολείται φαίνεται δικαιολογία πριν το παιχνίδι ότι δεν φταίω εγώ ....Εγώ που έζησα π.χ τον παίχτη Τροφαντό τον είχε ο Λιθουανός 9 κάθε παιχνίδι στον Τυφώνα τον ξεπάτωσε στο 3-4 δεν μπορείς να κάνει πολλά πράγματα....
Οπότε συνεχίζουμε το θέμα είναι το εξής...Μπήκανε στο τριπάκι κ άλλοι φίλοι να φτιάξουν παίχτες για Εθνική ? Συνεχίζεται η βελτίωση του ήδη υπάρχων υλικού? Από τα ντραφτ μείνατε ευχαριστημένοι ? Βοήθησε η ομοσπονδία κατασκοπείας που φτιάξατε ? Κάποια ερωτήματα αν θέλετε απαντάτε....
Το επόμενο τουρνουά είναι της παρηγοριάς το λεγόμενο...Πιστεύω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα με σίγουρη πρόκριση στους 32......

Η Μικρή συνεχίζουν το δρόμο για τους 32 με καλή κλήρωση μπορούμε να πάμε κ στους 16 .....

Καλή συνέχεια.......

This Post:
00
176365.24 in reply to 176365.23
Date: 3/14/2011 4:39:27 AM
Overall Posts Rated:
112112
Καλημέρα αγόρι, καιρό έχουμε να τα πούμε.

1- Το μόνο αξιόλογο ντραφτ, που ο χρήστης του είχε δεχτεί να τον προπονεί για την Εθνική ήταν ο χρήστης του Αμπελάκη.
Ήδη από τα 19 του είναι στη Νέων. Δυστυχώς λοιποί χρήστες προπονούν παίκτες όπως επιθυμούν κι αν φτάσουν ποτέ σε επίπεδο Εθνικής, καλό θα ήταν, αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητά τους.

2- Η βελτίωση του ήδη υπάρχοντος υλικού συνεχίζεται και φέτος με ικανοποιητικούς, αλλά όχι με τάχιστους ρυθμούς.
Βλέπεις ακόμα και οι ΣΟΠΚΕ, δύσκολα θα προλάβουν να βγάλουν παίκτη για τη Νέων, μιας και η προοπτική των παικτών είναι πιο μακροπρόθεσμη και ολοκληρώνεται κάπου στα 24 τους. Μόνο οι Κατελής και Γιαννιώτης προλάβαν την Νέων και ίσως μόνο ο δεύτερος ενσωματωθεί απ' ευθείας στην Ανδρών, όπως το είχε καταφέρει ο γιός του Τυφώνα με τον Πρίγκα.
Ο Κατελής θέλει μία ακόμη σεζόν για να μπει τριάρι στην Ανδρών. Εξαιρετική η προπόνηση του Κακλαμανάκη από τον Αντίλ, απογοητευτική του Καλλίτση, που μετατρέπεται σε πάικτη ειδικών αποστολών, αλλά όχι στο ντουβάρι που τόσο μας λείπει.
Ο Μάτσας δουλεύει τον Κουβαράκη και τον έχει πάντα σε υψηλή αγωνιστική, το ίδιο ο Ροτόντο με τον Μπανάσα και από του χρόνου λογικά θα είναι έτοιμος και ο Μανοσαρίδης του Green Devil.
Έχουμε βέβαια τρύπες να καλύψουμε, αλλά η τρύπα στον 3ο ψηλό επιπέδου Αγγελίκου-Ταραντάκη και ενός παίκτη στη θέση 3 μαζί με τον καλό στρατιώτη Πολυμενάκο είναι οι πρώτες που πρέπει να καλυφθούν και γι' αυτό προσπαθούμε.

3- Από τα φετινά ντραφτ δεν έμεινα εγώ προσωπικά ικανοποιημένος, αλλά ο Λύγκας έχει πιο ολοκληρωμένη εικόνα από μένα και καλύτερα να απαντήσει εκείνος πιο συγκεκριμένα.

4- Η ομοσπονδία αριθμεί ήδη παίκτες από τις 40/98 Εθνικών χωρών. Βοηθάει προς το παρόν στο να παραδειγματιζόμαστε στο που πρέπει να φτάσουμε εμείς για να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Τι αξία έχει να ξέρω τα χαρακτηριστικά του Raud της Εσθονίας πχ, όταν έχει σχεδόν πάντα 9 κατάσταση και 6Μ DMI. Τι να είναι 18-19-19, τι να είναι 20-17-18, τι να είναι 16-20-20. Ξέρω μόνο πως ο Kutt, που έχω αναρτήσει, δεν βρίσκει θέση καν στην άκρη του πάγκου των Εσθονών για να τους φέρνει τις πετσέτες, τη στιγμή που θα έπαιζε βασικός στη δική μας.

Σαφώς και κάθε χρόνο βελτιωνόμαστε και οι απαιτήσεις μας αυξάνονται. Πιστέυω πως πλέον οι Εθνικές μας είναι σε εξαιρετικά τεχνικά χέρια και υποστηρίζονται από χρήστες που "ζούνε" το παιχνίδι.
Ελπίζω να αυξηθούν με τον καιρό και να βελτιωθεί και η νοοτροπία κυρίως κάποιων χρηστών που έχουν διεθνή παίκτη και να κατανοήσουν πως ο μόνος τρόπος για να επικρατήσεις απέναντι σε ανώτερο σε ρόστερ αντίπαλο, εκτός της κατάλληλης τεχνικής επιλογής, θα πρέπει να παρέχουν τους αθλητές τους στις μέγιστες δυνατές αγωνιστικές καταστάσεις.

The secret of communication lies in defeat...
From: Kajabbar

This Post:
00
176365.27 in reply to 176365.26
Date: 3/14/2011 7:13:18 PM
Overall Posts Rated:
112112
12-16-17 είναι εσωτερικές άμυνες που δεν είχαμε ως σήμερα.
Με Πολυμενάκο βασικό και Αγγελίκο ετοιμοπόλεμο θα είχαμε 9-17-17.
Θες με Φλόκα? 12-17-17 είναι το μέγιστό μας!
Είναι ότι καλύτερο είχαμε ως σήμερα!!!
Και μη μου πεις πως η ομάδα που παρέταξε ο αντίπαλός μας σήμερα είχε καλύτερες.
Όσο για τον ενθουσιασμό, ο αντίπαλός μας είχε σίγουρα χαμηλότερο από μας σήμερα.
Φιλικό για βαθύτατο προβληματισμό.
Γύρνα Μαμού! Έρωτας και buzzer φαίνεται πως σου πέφτει κομματάκι βαρύς συνδυασμός.

This Post:
00
176365.29 in reply to 176365.28
Date: 3/14/2011 7:33:18 PM
Overall Posts Rated:
112112
Άρα θέλαμε και οι τρεις το ίδιο.
Το νόημα μας έλειπε?
3-4 θέσεις στην κατάταξη προς τα πάνω θα έπρεπε να μας αρκούσε...

Advertisement