Když to podáš takhle, zní to skoro lákavě :) Ale mě trochu děsí ta pravidelnost. Každý týden musím nastavovat, analyzovat, dopisovat si s manažery atd. Každý týden.
Když nemám náladu nebo se mi nechce a ve svém klubu to odfláknu, naštvu jenom sám sebe. V repre zúročuješ práci celé komunity a stačí jeden týden, kdy se ti nechce a bude zle. Už to vidím, jak mám plnou schránku zpráv, ve kterých jsem přirovnáván k různým částem těla různých živočichů a já pak se sklopenou hlavou píšu na konferenci, že jsem neměl čas, protože mladší dcera měla rýmičku nebo že manželce se rozbil notebook a vzala si můj, aby mohla na facebook.
Ale je fakt, že v tomhle směru je rwystyrk s tou svou spolehlivostí trošku fádní, že jo? Možná je rwystyrk android nebo robot nebo tak něco :) S Pavlem by v tomhle směru byla určitě větší bžunda :)
Ne, vážně, rwystyrk nás nechce s tím časem moc strašit, to je jasný. Ale třeba vůbec nezmínil jeho výzkumy tréninku, motivaci manažerů a podobné. Já vím, že to není povinnost trenéra NT, ale byl bych rád, kdyby i nový trenér přišel s nějakou myšlenkou, aktivitou nebo konceptem.