copatar, skuliraj se in preden kaj objaviš, rajši še enkrat preberi.
Na podlagi neke izjave Goverja,bomo zaključili ozorima pridvedeli
Ne. To sem JAZ zaključil in to je samo moje mnenje. Hočeš reči, da ne smem imeti svojega mnenja, če ni drugačno od tvojega?
Takšnih obtožb še nisem zaznal odkar so volitve za selektorja obeh reprezentanc
Še enkrat: to je moje MNENJE in to niso nikakršne obtožbe. Napisal sem, da se bojim, da bo tako - kar še ne pomeni, da tako dejansko bo. Jaz bi najraje videl, da me gover demantira z dejanji, če zmaga v teh volitvah. Ampak tista njegova izjava mi je pač dala misliti. Če tebi ta izjava ne pomeni nič, nimam nič proti temu. Ampak ne ti imeti proti meni, če tako mislim.
Žalostno je,da se moramo spuščati na tako nizek nivo.
To je čista in konstruktivna debata. Debata je izražanje svojih mnenj. Če se tebi zdi to nizek nivo, potem si do sedaj živel v vati.
Popisovanje,treniranje,iskanje,pregovarjanje z lastniki in predati bazo podatkov selektorju članske repke...Tu ne vidim nikakeršne prednosti med Bracotom in Goverjem.
Saj tudi jaz ne. Dej si še enkrat preberi moj prejšnji post. Smatram, da je popisovanje, treniranje, pregovarjanje z lastniki in kar je še tega POL dela in taktika ter izbira ekipe druga polovica. Pri Bracotu vem, da bo prvo polovico dobro naredil, za goverja pa tega še ne vem. A je to tako težko razumeti??
Mimogrede, kar se taktike tiče - vsi poudarjate superiorno znanje goverja. Daj mi torej povej, kaj bo to superiorno znanje pomenilo, ko cel svet z nekaj izjemami igra ali Run&Gun ali Look inside ter vedno M2M obrambo? Jaz sem pa dve sezoni nazaj celo privat ligo porabil za to, da testiram Outside Isolation in se vključil v federacijo, ki je to taktiko testirala in si zapisovala rezultate. Lahko torej sklepam, da v Slovenskem BBju verjetno vem največ o tej taktiki. Boste zato meni dali prednost pred Goverjem, če kandidiram????
Last edited by Koperboy at 11/2/2011 4:41:18 AM