BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [REP U21] 20. sezona

[REP U21] 20. sezona

Set priority
Show messages by
This Post:
00
218587.20 in reply to 218587.19
Date: 5/28/2012 11:36:32 AM
Overall Posts Rated:
3636
Mission 1: Accomplished par excellence

Moldaviji kapo dol za cruch time - zgodovinska zmaga!

This Post:
00
218587.21 in reply to 218587.20
Date: 5/28/2012 11:38:08 AM
Overall Posts Rated:
1616
Ja kdo bi si mislu da lahko zmagas tekmo ce meces trojke 3/28. Sick.

This Post:
00
218587.22 in reply to 218587.21
Date: 5/28/2012 11:43:27 AM
Overall Posts Rated:
3636
Ja res, res.

Selektor od Moldavije ima jajca in srečo...

respectable (high) Outside Scoring mediocre (high)
inept (high) Inside Scoring strong (high)
average (medium) Perimeter Defense proficient (low)
average (high) Inside Defense average (high)
awful (high) Rebounding average (medium)
average (high) Offensive Flow strong (low)

Zgleda, da Crunch time pri raprezentancah je res močen!
Razlika v skokih je samo 6 za Grčijo

From: copatar

This Post:
00
218587.23 in reply to 218587.20
Date: 5/28/2012 11:48:29 AM
Overall Posts Rated:
130130
Ja,tudi kapo dol za tole odlično izbiro igralcev naše repke.3 OI-.zunajna obrama je bila tako še močnejša,v napadu več podaj+boljše prodiranje.

This Post:
00
218587.24 in reply to 218587.23
Date: 5/28/2012 2:01:36 PM
Overall Posts Rated:
952952
Hvala za čestitke! Pričakoval sem tesno tekmo, a se je nemški selektor preoblekel v Božička in nam pod jelko serviral Gibanje, naši trije playi pa so rekli "come and get some!"

To je eden od velikih razlog za zmago, drugi pa je Elanov (selektor naših članov, če še kdo obstaja na tem forumu, ki tega ne ve), ki mi je dal par zelo dobrih nasvetov. Upošteval sem jih et voila, prva zmaga!

Vedel sem, da bomo proti Nemčiji igrali pod koš. Centre imamo malo boljše od njihovih, zunanja linija pa ima zelo dobre podaje ter prodiranje. Šuterjev nimamo, tako da zunanje in nevtralne taktike odpadejo. Ostala je samo še razlike med počasno in hitrejšo različico napada pod koš. Izbral pa sem hitrejšo, ker sem vedel, da samo malo boljši v napadu ter malo slabši v obrambi in pričakoval, da bodo Nemci izbrali počasno taktiko, kar se je tudi zgodilo (nisem pa pričakoval Gibanja, temveč Low post - podajo na posta). Ekipa z močnejšim napadom mora namreč igrati hitrejšo taktiko, saj si tako pripravi več priložnosti za koš. Poleg tega smo igrali z levo roko, ki rahlo oslabi napad ter skok in izbira je bila logična.

Največja težava je bila izbira treh zunanjih igralcev. Požlep je zaradi malo slabše forme svojo priložnost iskal iz klopi in jo zelo dobro izkoristil. Prva postava: OI ima najboljše podaje, B in K pa sta poleg zelo dobre zunanje obrambe ter podaj odlična tudi v skoku, in to je odločilo. Nisem hotel tvegati z Anžicem, saj ni v najboljši formi, pa še preslabo zunanjo obrambo ima. To bom poskušal popraviti in mogoče nam kasneje pride prav.

Tretji razlog za dobro predstavo pa je dobro delo Bracota v 17. sezoni, saj je prav on takrat delal z 18-letnike, ki so nam danes, tri sezone kasneje, prinesli zmago.

Največjo zahvalo pa si seveda zaslužijo lastniki igralcev, ki so jih odlično natrenirali. Večina tudi sledi mojim navodilom za trening ter vzdržuje dobro pripravljenost; to je nekaj, kar si lahko vsak selektor samo želi.

Man of the match: Zmaga je sicer delo cele ekipe, ampak če moram koga izbrati, je to Mikšič. Opravil je odlično delo na nasprotnikovem krilu, podajal, skakal, imel celo eno blokado in nič faulov ter samo 2 izgubljeni žogi. Statistiko malo skazi met, ampak nič hudega. Bo pa drugič boljši ::)

This Post:
00
218587.25 in reply to 218587.24
Date: 5/28/2012 2:30:59 PM
Overall Posts Rated:
3636
Hi,

se strinjam z vsem kar je rekel Koperboy.

Tokrat se je izšlo vse super, ampak bi rad pozval vse trenerje U-21 raprezentantov naj izjemno pazijo na game shape (pripravljenost) igralcev. Čaka nas Francija in njihovi igralci imajo trenutno boljšo pripravljenost od naših (njihov bek ima 728400 DMI-ja!). Pri takih tekmah šteje vse: od pripravljenosti igralcev, do petkovega treninga (torej polna minutaža treniranca in čim boljši izkoristek treninga). Najbolje bi bilo, da Koperboy preštudira taktiko in javi trenerjem, kaj naj trenirajo ta teden (če že ni prepozno zaradi že odigrane sobotne tekme) - mogoče to prevesi tehtnico v našo korist.

Upam, da ne bo poškodb in da gremo proti Francozom s čim boljšo pripravljenostjo in skušamo še drugič zmagati.

Ole.

This Post:
55
218587.26 in reply to 218587.25
Date: 5/29/2012 4:58:58 AM
Overall Posts Rated:
952952
Kot je v navadi pri časopisih, da dva dni po tekmi domače reprezentance objavijo odzive iz tujega tiska, sem tukaj zbral nekatere napovedi in odzive iz Nemškega, Francoskega, Grškega in Estonskega tabora. Čisto vsi so nas podcenjevali in v takšni situaciji je zmaga najslajša

Preden gremo k komentarjem, sem hotel razčistiti še eno zadevo, ki mi jo je vrgel naprej nemški selektor:

the first quarter is terrible -.- and as far as i see there is a big surprise: you are playing LI ;) like 99% of the other teams

Kdor je zapazil kakšen moj komentar na Global English forumu, ve, da imam poln kufer notranjih taktik in poskušam najti nove napade, ki bodo bolj učinkoviti od Look inside - od Outside Isolation do Gibanja in še česa. Vendar to ne pomeni, da iz principa z U21 ekipo ne bom igral Look inside, če bo ta napad najbolj primeren za našo ekipo. Tu se ne gre, da igram enako taktiko kot 99% ostalih ekip. Če bi imeli ekipo šuterjev, bi rajši igral Teci in Vrzi (Run and Gun), seveda pa nikakor ne Gibanje, ker nisem Božiček

Druga stvar so TIE dogovori (dogovori za igranje z levo roko). Sem odločno proti njim, saj lahko to dogovarjanje pomembno vpliva tudi na ostale tekme ter nepošteno poseže v "pravičnost" sistema. Francoski selektor recimo ve, da bi mi realno gledano morali igrati z normalno zavzetostjo, da premagamo Nemčijo. Dosegli smo zmago, vendar z levo roko in pridobili nepošteno prednost z dogovorom (kot da bi se dve ekipi v NBA zmenili, da za določeno tekmo igrajo samo z rezervami, zato da spočijejo igralce - to ni fer do njihovih naslednjih nasprotnikov, kajne?). Zato sem z rahlo težkim srcem nemškemu selektorju poslal predlog za TIE dogovor. Poslal pa sem ga zato, ker želim uporabiti vse "zakonite" načine za zmago ter moram svoje principe pustiti zadajm, saj ste me volili zato, da zmagujem in ne zato, da uveljavljam svoje principe.

Evo...zdaj, ko sem se malo "olajšal", sledi "pregled tiska")

Nemčija:

First game and it was confirmed what has become visible against the Swiss, rebounds, what is it? 57 to 36 rebounds for the Slovenes ... We were brought under the boards again. The Bigs both the Slovenes have got 26 rebounds, only 10 less than our whole team. -. - 20 driving layups, the Slovenians have set. 9 of which were successful in the form of points or fouls. were 12 dunks of the Slovenian side. All 12 were successful. Nine hits and three times we have fouled. This is again a ratio of 100%. Tip 9 ins .. and 9 successes. 7 hits and 2 fouls ... This also means 100%.

Francoske napovedi nekaterih uporabnikov:

Slovenia - Germany -> Germany, 85-78
Slovenia vs Germany => Germany, 90-81
Slovenia - Germany 77-90
Slovenia - Germany : 82-101

In Francoska predstavitev Slovenije:

Slovenia : On the last two editions of the European Championships, the Slovenes have always failed in the soft underbelly of their group but c 'point average was only four seasons ago. The final confrontation between Blueberry and small Slovenes date of 14 season, we had beaten that of just one point (12,410) ... but we were European Champions after. Maybe a sign? Anyway, pay attention to them despite their 48th place in the world! The manager is another member of the BB-Staff, namely LA-Koperboy who began his first term with this team.

Par Grških komentarjev:

so you must attack France and Estonia (and the Germans have a good tradition but today did tpt great, maybe the Slovenes are stronger than expected this year)

And in all that we had and the defeat of Germany (with the same mood Slovenia)

Estonski komentar:

another big surprise in our subgroup served Slovenia, winning convincingly Germany. 22-point victory, the teams played an equal inspiration. analyze these games and make their own conclusions.

This Post:
00
218587.27 in reply to 218587.26
Date: 5/29/2012 10:13:16 AM
Overall Posts Rated:
11
temu se reče dober selektor! poleg odličnega vodenja reprezentance nam dela s podobnimi prispevki kot je ta, igro še bolj zanimivo.

This Post:
00
218587.28 in reply to 218587.26
Date: 5/29/2012 10:23:24 AM
Overall Posts Rated:
170170
Respect, še več takih člankov/besedil/objav.

Big lajk (Y)

Edit: Boš vidu kako ga bo U21 še bojl trgala ko po Kapl meu odlično pripravljenost

Last edited by DavidM96 at 5/29/2012 10:23:55 AM

This Post:
00
218587.29 in reply to 218587.27
Date: 5/31/2012 2:48:21 PM
Overall Posts Rated:
952952
Tedenske tri tekme so za vsemi mladinci razen tistimi, ki igrajo "čez lužo" ter Vrabičem, ki v Španiji ravnokar igra. Veselo oznanjam, da imajo skoraj vsi perfektne minute, zato jutri večinoma pričakujem skoke v formi ali vsaj DMI-ju.

Izmed domačih lastnikov moram najbolj pohvaliti LaLeakers ((114253)) in KK Ohonico ((114208)). Oba ta teden trenirata točno po mojih navodilih, vsi trije igralci (LaLeakers ima kar dva U21 reprezentanta) so dobili 48 minut treninga in zelo lepe minute. KK Skica (114369)) je ravno tako med njimi, žal pa bosta tako Derin kot Požlep zaradi torkove poškodbe Požlepa imela okoli 70 minut. Moja teorija o pripravljenosti sicer pravi, da ni važno, če igralec igra 55 ali 70 minut, dokler vsak teden igra čimbolj enako število minut (torej 55-55-55 ali 70-70-70). Zdaj bomo videli, če je kaj resnice na temu - Požlep in Derin sta namreč že prejšnji teden imela okoli 70 minut.

Tudi skoraj vsi "tujci" imajo zelo lepe minute in večina trenira po mojih navodilih. Vesel sem, da me je lastnik Kordiša poslušal in ne igra več z njim tri tekme na teden, temveč samo dve.

Malo pa moram pograjati Davida ((58191)), saj je Kapl v dveh tednih nabral 96 in 43 minut, poleg tega pa ni dobil vseh 48 minut. Mogoče je zdaj čas, da trenira vzdržljivost? Kakorkoli, dobro pripravljen Kapl nam bo silno koristil, zato upam, da bo imel lepše minute v prihodnjih tednih.

Anžic ima 60 minut, vendar ne bo igral vidnejše vloge proti Franciji zaradi zaenkrat preslabe zunanje obrambe. Po dveh preskokih pa zna že mešati štrene na krilu...

This Post:
00
218587.30 in reply to 218587.29
Date: 5/31/2012 2:55:45 PM
Overall Posts Rated:
170170
Tedenske tri tekme so za vsemi mladinci razen tistimi, ki igrajo "čez lužo" ter Vrabičem, ki v Španiji ravnokar igra. Veselo oznanjam, da imajo skoraj vsi perfektne minute, zato jutri večinoma pričakujem skoke v formi ali vsaj DMI-ju.

Izmed domačih lastnikov moram najbolj pohvaliti LaLeakers ((114253)) in KK Ohonico ((114208)). Oba ta teden trenirata točno po mojih navodilih, vsi trije igralci (LaLeakers ima kar dva U21 reprezentanta) so dobili 48 minut treninga in zelo lepe minute. KK Skica (114369)) je ravno tako med njimi, žal pa bosta tako Derin kot Požlep zaradi torkove poškodbe Požlepa imela okoli 70 minut. Moja teorija o pripravljenosti sicer pravi, da ni važno, če igralec igra 55 ali 70 minut, dokler vsak teden igra čimbolj enako število minut (torej 55-55-55 ali 70-70-70). Zdaj bomo videli, če je kaj resnice na temu - Požlep in Derin sta namreč že prejšnji teden imela okoli 70 minut.

Tudi skoraj vsi "tujci" imajo zelo lepe minute in večina trenira po mojih navodilih. Vesel sem, da me je lastnik Kordiša poslušal in ne igra več z njim tri tekme na teden, temveč samo dve.

Malo pa moram pograjati Davida ((58191)), saj je Kapl v dveh tednih nabral 96 in 43 minut, poleg tega pa ni dobil vseh 48 minut. Mogoče je zdaj čas, da trenira vzdržljivost? Kakorkoli, dobro pripravljen Kapl nam bo silno koristil, zato upam, da bo imel lepše minute v prihodnjih tednih.

Anžic ima 60 minut, vendar ne bo igral vidnejše vloge proti Franciji zaradi zaenkrat preslabe zunanje obrambe. Po dveh preskokih pa zna že mešati štrene na krilu...

Ej prisežem da imam zdejle tako veliko v šoli da težko kontroliram koliko minut igra. Ja vem da je igral 43 minute, in to mi sploh ni všeč.

Ta teden treniram še obrambo pod košem pol pa tako kot si rekel.

Edit: Ne lej jebeš, ta teden treniram vzdržljivost, naslednji teden obrambo pod košem, nato pa tako kot si rekel. Preveč sem ta teden zajebu minute.

Last edited by DavidM96 at 5/31/2012 3:02:54 PM

Advertisement