Pozdrav za sve.Ovako da se ukljucim u ovu raspravu. Buzzer nama najdraze Bosne i Hercegovine sveden je na niske grane,mozda i najnize ikad. Jedan sam mozda ovdje od najstarijih menadzera ove igrice,i zivio sam staru eru ,ali i dozivio novu eru ove igrice i znam kako tko dise ! Zalosno je da sada nema velikog znalca ,koji bi mogao dostojanstveno preuzeti nas opustoseni opasno poljuljani brod ,naravno mislim na reprezentaciju . Nestali su veliki znalci iz stare ere : Vuk,El papucho,Dadoni-netrebam da trosim rijeci na njih..Novu eru je predstavljao : Special one-igricu savrseno brzo prokuzio,za mene je posjedovao i najveci talent,Joccy i BHF-momci s najvise ulozenog truda,vidim BHF se vratio,ali ipak s manje zadovoljstva igra,bez onog starog zara siguran sam... Volim ovu igricu,mozda vise od svih,i sve bih dao da vratim ovakve znalce,koji bi pokrenuli cijelu zajednicu,a Leonida bi imao ulogu samo jednog moderatorcica,miljama daleko od stolice menadzera reprezentacije,bez uvrjede,cista realnost... Toliko od mene,pozdrav...