din pacate mai am nevoie de cel putin un sezon pentru a putea atenta la campionat cu sanse reale, iar meciul de cupa inca nu s-a jucat si nu e nimic sigur in buzzer. Am vazut destul de multi favoriti pierzand in B3 (si stricand pronosticurile mele) ca sa zic ca sunt castigator. sigur daca ne luam dupa salarii sunt favorit, dar am vazut ce sa intamplat in semifinala in care ambii favoriti au pierdut. dupa mine South Town era favorit, iar in privinta Indianei deja mi-am spus parerea ca e favorit. de fapt eram sigur ca ei vor juca finala. Cel mai probabil am nevoie de 2 sezoane pentru a elimina toate punctele slabe din echipa. din pacate sunt unul din putinii manageri care antreneaza jucatori in RBBA(din fericire pe masura ce avansam in cupa incepeau sa le cresca skilurile pe care le consideram esentiale), si lipsa antrenamentului de forma m-a costat cateva meciuri care m-au determinat sa ma clasez pe cel putin un loc 5 si sa merg cat mai mult in cupa, neavand efectiv nici un obiectiv acest sezon in afara antrenamentului eficient. norocul meu ca locul 7 si 8 nu au jucat nimic in campionat, iar locul 6 a rivalizat la accidentari cu Otis. dupa cum am vazut sezonul trecut locul 6 sau 7 e destul nesigur, desi echipele constantene erau campioane la meciuri de retrogradare de sezoane bune. Apropo, ca fapt divers i-am intalnit in cupa pe amandoi ocupantii locurilor 6 si 7 din sezonul trecut in etapele superioare ale cupei. Vor fi un real pericol daca vin in conferinta rosie, cel putin pentru mine, in special Constanta Quasars care sunt sigur ca va dori sa imi intoarca "serviciile".
Oricum de un lucru sunt sigur, cupa va ajunge la Ploiesti, indiferent de castigator si asta in sine e o satisfactie.