Nova generacija je susta suprotnost one prosle. Nemamo problem sa potencijalom, pa mi je sve neprijatno :D
Odigrali smo utakmicu protiv Poljaka
(33867) i demonstrirali da atipicni i drveni igraci mogu super da se iskoriste. Vec sada smo izjednacili najbolji rejting na IS iz prosle sezone. Kada se jos uzme u obzir da nepostojanje entuzijazma najvise steti odbrani koja je nas adut mnogo vise nego Poljski - moze se reci da bi u realnim okolnostima bilo 30+ za nas. Naravno, ako je ovo najbolje sto oni imaju.
Na google disku mozete videti updateovane skilove nasih pulena, a ko jos uvek nema pristup, neka mi posalje svoj gmail u moj BB inbox.
Na svakoj poziciji imamo po nekoliko igraca i to me izuzetno raduje. Opet nemamo neke od najboljih svetskih igraca, ali imamo kompletan tim i igrace kod menadzera za koje sam siguran da ce drzati odlicnu formu.
PG/SG:
-Za pocetak dva beka poput Italijanskih.
Ninkovic (34751771) i
Djokaj (34752172). Fali tu jos po 4-5 laksih skilova, ali generalno prezadovoljan njima.
-Dva beka koja se nalaze kod naseg menadzera karla
Milicevic (34752353) i
Brdanovic (34753919). Kompletni bekovi koji ce da popunjavaju rupe na svim taktikama.
-
Matija Aleksandric (34752907). Kod naseg menadzera rejsona. Uz jos 3-4 skila na pravim mestima, odlican!
-Kotroverzni
Lav Panchev, kod jos kontroverznijeg menadzera Martinenka. Prvi tamnoputi reprezentativac u nasim redovima. Iako nosi prezime Panchev po ocu Makedoncu, prica se da je bioloski otac drzavljanin Čada. Postoji teorija po kojoj je Nwankwo Kanu umesao prste, ili vec neke druge ekstremitete.
Osim pomenutih, ima bar jos 10 potencijalnih reprezentativaca: Sabanovic, Raskovic, Milanic, Subasic, Pelak, Jablanovic, Plavsic i mnogi drugi koji mogu da posluze i odigraju bar kvalitetnu odbranu.
SF:
-Prva zvezda ekipe:
Aleksa Dogandzic (34752215) i samo za nijansu losiji
Danilo Veskovic (34752648). Oba kod nasih menadzera. Prvi kod vviktora, drugi kod Ljubise Bakarica.
-Druga dvojka su
Branislav Dukic (34751642) i
Goran Lalatovic. Kod nasih menadzera Nemca i Marka Markovica su.
Ovde imamo finu duzinu: Dzuric, Topcagic, Tabakovic, Doroslovacki...
PF/C
-
Ristivoje Ilic (34752491) koji je debitovao prosle sezone i bio jedini od 20g u tom timu. Kod naseg menadzera Tragicomixa.
-Dvojac bukvi:
Viktor Marunkic (34752333) i
Vladimir Bubnjar (34752284). Prvi kod naseg menadzera koji konstantno pravi sjajne igrace za u21 - Unexpectedone. Drugi kod Australijanca koji je do sada bio ok.
-Dva fina PF-a:
Slobodan Isakovic (34752127) i
Milan Lukic (34751775). Opet prvi kod naseg menadzera (skauta LefthandSuzuki), a Lukic kod komsije Hrvata koji je takodje skroz ok.
Ovde imamo cak previse igraca u rezervi: Andelic, Bogunovic, Cajic, Mustafic, Krunic, Andjelkov, Ristic, Lazic...ogroman broj.
Ucescem i pobedama na svetskom smo obezbedili prvi sesir za naredno EP koje ce se igrati u Rusiji ili Izraelu (obzirom da nije zavrsen utesni turnir). Cilj ove reprezentacije je polufinale ukoliko sve bude kako treba. Potencijal imamo, dobre igrace imamo, ali su dosta specificni. Veeeeeliki plus je taj potencijal koji nas je do sada mucio, a takodje ogroman plus je sto je 90% igraca kod domacih menadzera i to dobrih.
Naredna provera ove generacije je protiv Ukrajine u ponedeljak u 15.30h