какъв съвет бихте ми дали за следното..викам в нац.отбор 1 играч и го оставих в отбора за да се сетя да пища на собственика му следв.ден,тои обаче го пуска за продан...ако го махна от отбора собствника ще вдигне олелия,че съм го махнал,ако го оставя другите ще кажат че съм го взел с умисъл а ако го махна след трансфера му новия собственик и тои ще остане сърдит,та вие какво бихте направили в случая
Според мен трябва да постъпиш по същия начин, по който щеше да постъпиш ако собственикът му не го беше листнал за продан.
Лично аз не виждам причина да пиша из форумите преди или след всеки мач,според мен по-важното е всеки петък след тренките да видя играчите които следя и да уточним следв.тренировка със мениджърите им.
Тук явно мненията ни се различават. Според мен е изключително важно да се държат хората в течение на това което се случва с отбора, още повече защото голяма част от тях са гласували за теб, и заслужават да знаят дали са направили правилно решение. Може да не е преди и след всеки мач, но поне веднъж на 2-3 срещи да се обобщава ситуацията е доста полезно. Не мисля, че да напишеш 3-4 изречения веднъж на две седмици отнема огромно усилие. Най-малкото тези които тренират младите надежди, ще го оценят.. друго си е, когато трудът който полагаш бива признат пред всички, а не само на личен. ;)