BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: nikito

This Post:
00
276811.20 in reply to 276811.18
Date: 2/20/2016 5:10:13 PM
BALKAN Botevgrad
II.2
Overall Posts Rated:
137137
Second Team:
BALKAN Botevgrad II
Ти ли си посъветвал Балкан Ботевград да тренира играч... с 9 потенциал? Защо вместо това не го посъветва да тренира 2-3-ма с по 6-8, както си обяснил по-долу в поста си? "Do what I say, not what I do" един вид.

НЕ! Той ме посъветва какво да правя с отбора си. А след като взех Миланов се консултирах и със SUPERKRASS какво да правя и как да го тренирам. Не знаех дали потенциала му ще му стигне за ниво НО и затова реших да го тренирам за U21 и после евентуално ако го иска някой в НО, ще отделя още 2-3 сезона за да допринеса за качеството на НО.

Той имаше доста лоши стартови умения, но навакса бързо (ако искаш да ти пратя уменията му пиши ми на ЛС). И ако продължава така ще се опитам да допринеса с играч в НО. Не знам дали сте виждали на minkacha латвиеца, но аз ще се опитам да направя нещо подобно с Миланов, доколкото му позволява потенциала разбира се.

From: uBAH

This Post:
00
276811.23 in reply to 276811.21
Date: 2/20/2016 7:12:29 PM
Green Cats
II.4
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
На теб или ти е трудно четенето с разбиране, или смятането, а може и двете. Ще ти задам едни прости въпроси и ако успееш да си отговориш (препрочитайки горните постове по няколко пъти) има голяма вероятност да спреш да пишеш глупости в опит да правиш реклама на своя фаворит (явно той няма смелостта да влезе в дискусия, а аз не намирам за нужно да карам някой друг да идва и да задава неудобните въпроси) на фона на антиреклама на мой гръб. Или иначе казано:

Казах ли аз, че ще се опитам да убедя повече мениджъри да тренират именно играчи с по-нисък потенциал, 6-8?

Колко са играчите с потенциал 9-10, които въобще имаме на сезон, така че всеки решил да тренира да може да си вземе такъв?

Ммм... не. Ако тренираш 3 трейнита, играчът ти твърде вероятно няма да има достатъчно мачове, за да се включи в индивидуалните класации. Ако пък даваш съвет да се тренират само двама, или пък играчи на две позиции... силно се надявам да не те изберем за треньор на У21. Дори и да успее някак да се появи там... пробвай да тренираш малко гардове, да видиш те какви лидери са ;) Има една класация за "worst player" в бъзър-мениджъра - ще ги намериш там

Ти сигурно имаш голям опит с тренирането на 3ма играчи едновременно (именно затова си произвел десетки супер национали, а може и тук роля да играят изключителните ти познания по отношение тренирането на играчи), но реалността показва, че гаранцията един играч да направи 48 минути всеки един мач, когато го пуснеш така, далеч не е голяма. По-просто казано, ако искаш да си сигурен, че играчите ти ще хващат достатъчо минути за тренировка на седмица трябва да имаш максимум 2ма, иначе рискуваш някой от тях да направи по-малко от 48 в мача, когато е планирано това да се случи и тогава става кофти.

В момента започвам тренировките на PG, така че ще имам известен опит съвсем скоро.

Само че твоите познания в ББ са всеобхватни, затова всички толкова се радваме, че най-накрая си далеч от Националния отбор, за да имаме шанс да тръгнем напред. Аз бих те посъветвал да спреш да се изказваш неподготвен. ББ за теб е тема, по която се изказваш неподготвен. Пълен провал като мениджмънт на клубния отбор, пълен провал като мениджмънт на НО, това са факти, с които всички сме наясно (дори и ти самия), затова не мисля, че имаш моралното право да правиш това, което правиш. Аз нямам против - те хората виждат кой какъв е. Продължавай да се излагаш, аз нямам против да ти отговарям на следващите безсмислени въпроси.

Все пак хубавото е, че се получава дискусия, аз такава откакто съм в играта не съм виждал (пък било то и за НО), защо ли?

Лека и на теб, дано утре се събудиш освежен и способен да асимилираш данните, с които те заливам.

This Post:
00
276811.25 in reply to 276811.23
Date: 2/21/2016 2:34:02 AM
VZULIA
II.3
Overall Posts Rated:
22
Радвам се, че има почитатели на дебатите, аз лично не съм сред тях. Тая игра не е висша математика и ако разполагаш с ресурса и познаваш закономерностите в играта, въпрос на елементарна вариативност е да вземеш решение, което обаче винаги е субективно заради случайния фактор.
По-важното за мен е да имаш времето и желанието да се занимаваш с НО, а винаги можеш да попълниш познанията си, от тези, който знаят повече.
Егоцентризма винаги скапва нещата, той е в основата на повечето проблеми и не само в играта.

This Post:
00
276811.26 in reply to 276811.25
Date: 2/21/2016 8:42:55 AM
White Chocolates
A Grupa
Overall Posts Rated:
162162
Second Team:
Basket Brains
Ехее, радващо е да видим толкова много кандидати за у21, повечето от които са достойни за поста. Аз като 12 сезона (или май бяха повече) заемал този пост да кажа, че задачата на този, когото ще изберете е трудна - изисква отдаденост и повечко време посветено на играта
Кандидатът с име Балъка ми беше скаут и помагаше отдадено затова знам, че той е подходящ и ще дам гласа си за него, като това не означава , че смятам останалите за неподходящи - напротив, кефя се, че има толкова много мераклии сред добрите ни играчи

Успех!

Oops! Something went wrong with your request.