eu sunt mega incantat de aceste statistici dar cred ca tb tinut cont de faptul ca statisticile trebuie ajustate, acestea fiind raw numbers.
daca o echipa castiga meciuri 80-70 fiindca joaca incet, in loc de 110 la 90 cand joaca rapid, mi se pare misleading sa zici ca prima echipa are aparare mai buna. nu e ca la fotbal unde o aparare care ia un gol e mai buna decat una care ia 3.
in buzzewr-manager, la statisticile pe echipe iti zice ca de exemplu ce procentaj a avut fiecare echipa si ce procentaj au avut adversarii impotriva lor.
e pacat ca unele meciuri sunt pur si simplu abandonuri, cum am facut si eu in meciul cu cele mai putine pct marcate de o echipa., dar pe parcursul unui sezon se echilibreaza.
cea mai curioasa statistica mi se pare % de libere al adversarilor impotriva unei echipe. ala mi se pare ca e un cadou sau un blestem. daca la sf de sezon adversarii mei au dat 0% dfe la liber, liar la un altul adversarii au dat 80% asta mi se pare mare noroc pt minie. zic asta fiindca procentajul de libere, nu numarul de incercari sau reusite, se refera l ao statistica la care nu poti face nimic ca sa o influentezi. adica pot influenta o echipa sa nu bata libere (batandul-l mar sau mancand bataie mar) dar daca el ajunge sa bata libvere nu am cum sa-l fac sa le rateze.