Čestitke Croatoansom za zaslužen naslov. Mislim, da se boš lahko zelo dobro kosal tudi v prvi ligi. Me pa zanima, kako to, da boš trening že končal, verjetno imajo vsi treniranci še nekaj prostora (sploh Beres) in vsak dodaten skill bi te popeljal bližje borbi za vrh v SKL? Je pa res, da s poceni trenerjem lahko delaš ogromne zaslužke v SKL.
Čestitke tudi Teličkom za borbo. Kot sem napisal že prej, mislim, da je vseeno bolje, da še malo igraš v 2. ligi. Po igralcih, ki so na trgu sodeč, bi v prvi ligi bolj ali manj upal, da ne dobiš bojkota navijačev, saj so vsi pod nivojem 1. lige (kar je konec koncev pokazal tudi finalni obračun). V tem primeru se uvrstitev v 1. ligo ne bi izplačala niti finančno, sploh zaradi majhne dvorane. Sicer pa večanje slednje lepo poteka in očitno jo boš dokončal dokaj hitro, potem pa le
Jaz bom v III. ligi naslednjo sezono v miru treniral svoje trenirance in upam, da mi uspe ekspresen povratek v 2. ligo, kjer bom potem še nekaj časa nabiral moči za naskok na SKL - vsaj dokler treniranci ne dopolnijo 26 ali 27 let. Dobra stran letošnje sezone, ko sem komajda pregledal rezultate svojih tekem je ta, da imam na draftu lepe šanse za kakšnega dobrega igralca. Res pa, da draft precej večkrat razočara kot pozitivno preseneti...