Hrvatska - Grcka 84-107
(71235)Ipak nismo uspjeli nimalo zaprijetit. Igrali smo jedino kaj smo mogli ove sezone jer vanjska linija nit je imala neki sut niti bas vanjsku obranu. To se vidjelo u vecini tekmi gdje smo stalno sa sutom bili u banani a i propuh u obrani. Generacija nije banana ali falili su ti skilovi za nesto vise a ovako cetvrto mjesto je realno sto sam i zacrto najmanje 4 pobjede. Danas smo dobro krenuli vodili i 7 pa zavrsili prvu sa -4. druga cetvrtina je najlosija cetvrtina na ep. Izgledali smo ko da smo se danas skupili. 10 osbna. Svaki napad koji je grcka fulala bio je nas faul od nemoci. Sut katastrofa. Rancic koji je nas najbolji vanjski igrac imao je u jednom trenutku 1-12 sut. Drugu cetvrtinu izgubili 34-7 i tu je bilo jasno da je kraj. Treca je egal vratili se u normalu suta i obrane dok smo zadnju dobili jer je grcka igrala sa zamjenama. Sreca je po njih da nismo zabili jos koji kos jer bi ispali sa ep.
Kod nas za pohvalit nemam koga a necu nikog ni kudit s obzirom na zadnju tekmu. Danas su svi bili losi. Sada krecu pripremme za iducu sezonu i utjesni turnir. Odmah da naglasim da cemo imat puno puno bolju vanjsku liniju nego ove sezone. To su igraci koji su trenirani od 18 i 19 godine jer smo taman krenuli tako da ce bit jaci nego ove. Unutarnji nam nece bit na toj razini ali nece bit ni za bacit. Jedan od glavnih je i boksic kojeg sam ove sezone ubacio vec. Rajh koji je ove sezone bio vec jaci od ovih s 21 godina ce bit predvodnik te generacije. Sad treba izbrusit jos do pocetka nove i mogu rec da jedva cekam tu generaciju. Malo ostaje zal sta ta generacija nece ep igrat al nema veze.
Sto se tice nase grupe tu je na kraju kaos bio. Mislim da nitko nije vjerovo da ce njemacka dobit dansku s min 56 razlike ali upravo se to desilo i tocno s 56 razlike su dobili. Na kraju imaju i oni i englezi +173 kos razliku ali njemci zabili vise i idu dalje. Ono sto je zanimljivo da smo skoro mi grke izbacili. Da smo zabili par zadnjih napada grcka bi ispala. Oni su zavrsili s +174. Za nas je ep gotovo i ovo mi je bila dobra skola za dalje. Ako se pitate zkj sam vecinom koristio jednu taktiku gore je odgovor. Ovaj tjedan cemo vidjet hocemo li vec sad ubacit novu generaciju il odigrat jos pokoju tekmu s trenutnom. Cut cemo se ubrzo
Last edited by canci at 10/16/2023 2:11:04 PM