BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > U21 CT'67

U21 CT'67

Set priority
Show messages by
From: Tiger
This Post:
11
326140.20 in reply to 326140.19
Date: 2/18/2025 12:52:34 AM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17491749
Second Team:
Utopia Tigers
що там з турнірним положенням. на разі ми 12. різниця +204.
перші 8 команд йдуть без поразок. з них естонія приймає англію. ми за естонію, бо в англійців +237, а в естонців +286. також швейцарія приймає чилі, і тут бажано б перемога чилійцев, бо в європейців лише +137, а в чилі +255, щона 51 більше ніж в нас. хоча це можна наздолати. боснія приймає сербію. поразка сербів скоріше за все залишить їх поза ПО. мотс на пік в них думаю є шанси. турки грають з мальтою, філіпіни приймають ісландію (в яких лише 1-7), ізраїль грає з індонезією. останні якщо виграють потраплять до ПО, але не факт що мотс їм допоможе
також вище нас аргентина, греція та португалія. аргентина грає з македонією, в яких зараз 4-3, але не факт що мотс на пік їм допоможе, а різниця в аргентини на 53 краща. греція грає з латвією. в латишів також 7-1 і вони 13, відразу поза нами. португалія грає з румунією. в румунів 5-2, тобто в ПО повинні потрапляти навіть з поразкою. але навіть якщо португалія виграє, навряд чи багато. а вони випереджають нас на 5 очок різниці. позаду нас, 14, словенія, яка грає з морокко. і тут можлива велика перемога, вони позаду нас на 28 очок різниці
щоб потрапити у топ-8 нам потрібні (окрім власної пермоги, звісно): перемога естонців та чилійців (чи наша +50). поразка боснії. поразка греків чи наша перемога на 21 очко більша. перемога португалії на 6 очок меньша за нашу
це 5 подій, які як на мене можуть статись. потрібно щоб сталось 4

Last edited by Tiger at 2/24/2025 11:43:20 AM

This Post:
33
326140.21 in reply to 326140.20
Date: 2/24/2025 11:37:42 AM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17491749
Second Team:
Utopia Tigers
іран. непоганий склад. великі 38к, 33к, 27к. малі 19к, 17к. тілько но були на трансфері два малих 14 та 15к: захист 15, діапазон 9-11, БЗ 8-9, кус 12-13. той в якого діапазон 11 навіть здебільшого в старті грає, 3й цього сезону за кількостю набраних очок, після найзарплатнішого великого та найзарплатнішого малого. другий також часто. але не скажу щоб вони гарно грали, принаймні в атаці. великі: 38к дуже багато тренування на МФ і він дуже атакувальний, 33к блокер, грає здебільшого з запасу. один раз вийшов в старті проти нової зеландії - 5 блоків. 27к також МФ
в них 3 перемоги, тобто шансів на ПО немає. прикра поразка сенегалу, перемоги над новою зеландією, мальтою та марокко тиждень тому пік на мотс. форма в них гарна
в нас багато 9к в формі: щавель, ємельяненко; бородай, гарань, погорєлов; дем'яненко, борісенко. тиждень тому розмірковував чи можливо довикликати ще великого, цього тижня не можу обрати кого з великих залишити поза грою. а когось потрібно... я б хотів зіграти з блокером. так, великі в ірана МФи, кидають багато середніх і навіть триочкових. та й загалом команда виконує багато дальніх кидків. можливо можна без блокерів, але тоді бажано в старт чеберячко, але він єдиний великий у формі 8... ок.  малі? що грати в атаці? 3-2 від ірану можливо, вони навіть грали його 1 раз, проти мальти, яка весь час грала пейшн. там був 3-2 з повною вгадайкою. 1 раз грали 2-3, проти нової зеландії. думаю розчарувались в цьому, хоч і виграли ту зустріч. я б на зону від них не поставив. багато великих у формі 9, можна зіграти внутрішню тактику. але з малих під внутрішню нікого немає у 9ці, і мінус манько, і кого можна довикликати також не у формі. зіграти у 3 великих без блокерів та персоналку? під зовнішню борісенко у 9ці. дем'яненко у будь-якому випадку скоріше гравець запасу... і великі в нас під зовнішню тактику. ще поміркую, але поки що думаю зіграти карусель і персоналку. песоналку, бо в нас недостатньо малих, усього 6 у формі, і лещенка я залишу у резерві, а на ЛФ зіграють деркач та бородай
(78337)
нам знов вгадали темп. щось потрібно з цим робити, якщо ще не запізно...
під щит з персоналкою. з їхніми великими ми зправились. якби ще фолили меньше... третину своїх очок іранці набрали з лінії. а основний МФ взагалі половину. не до кінця закрили ЛФ - стандарт при персоналці
в атаці в нас були проблеми у першій чверті. але потім пішло краще і у 2й та 3й чвертях грали гарно та забезпечили перемогу. 8/16 триочкових за ці дві чверті, включно з трьома посіль від гараня на початку 3й. всю 4у чверть відіграв запас (якщо не рахувати центрів). і відіграв він погано. бородай 3/16, погорєлов 1/7, каховський 0/4 та 4 втрати... погорєлов гірший за гараня? ок, в нього з атакувальних скілів діапазон на 2 рівня меньший. все інше не нижче. бородая порівнювати з деркачем не дуже гарно, але я вважаю, що в нього навички не на 3/16, ще ' форма 9. каховський найкращий бомбардир в цьому сезоні з майже 50% триочкових, найкращий асистент та в нього було лише 3 втрати в офіційних іграх. що це було? чому? ітого -8 в чверті і усього +16 у грі. трошки замало. хоча значно більше в ірана ніхто не вигравав. в нього поразки -17, -16, -16, -11, -5. а тут ще й пік на мотс і ентузіазм в ірана високий
ми зробили 12 командних блоків. блокери з них поставили лише 4, всі 4 в щавеля. і ось тут питання: а чи є командний рівень блоку? нам такого не показують, але... но я думаю що блокери були доцільні в цій грі

This Post:
00
326140.22 in reply to 326140.20
Date: 2/24/2025 2:51:35 PM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17491749
Second Team:
Utopia Tigers
щоб потрапити у топ-8 нам потрібні (окрім власної пермоги, звісно): перемога естонців та чилійців (чи наша +50). поразка боснії. поразка греків чи наша перемога на 21 очко більша. перемога португалії на 6 очок меньша за нашу
це 5 подій, які як на мене можуть статись. потрібно щоб сталось 4

до топ-8 не потрапили
естонія виграла з достатнім рахунком, португалія не виграла. але греки виграли, чилі програли, і нам не вистачило 13 та 14 очок різниці до них
могли набрати ці бали в 4й чверті сьогодні. +експериментальна гра з албанією, +гра з барбадосом. з одного боку те що було з албанією та барбадосом не суттєво вплинуло на результат. з іншого - це те що відділило від топ-8
ну і прикра поразка сербії, яка відділила від топ-4

This Post:
11
326140.23 in reply to 326140.8
Date: 2/25/2025 12:51:57 AM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17491749
Second Team:
Utopia Tigers
в першому раунді ПО граємо з болгарією. знов. не дуже часто таке буває, але буває ) після матчу з нами вони виграли в мальти, оае, пар (на більшому настрої), програли пік на мотс багамам, обіграли австрію та індію, обох на меньшому настрої. з індією мало б бути нормал-мотс. на 99% не зіграє їх другий за зарплатнею гравець, який у першій зустрічі за 14 хвилин забив 1/10 з гри, 0/7 триочкових