Suporteri prilikom zakazivanja imaju mogucnost da vide koja ekipa nije zakazala prijateljsku a ima mogucnost za to (nije u kupu)...Najjednostavnije resenje je otici na forum BB Global (English) i u temi Scrimmage napisati oglas tipa "scrimmage needed" i dobicete dosta ponuda...P.S.I ne shvatam sta ima svake nedelje da dogovaras ako si se jednom dogovorio? Ko se prvi loguje posalje poziv onom drugom, taj prihvati kada se bude logovao i to je to...
Slazem se, i ja mislim da bi bilo logicnije bilo da mi vodimo nas tim na utakmici, a ne da ih trener vodi kako mu se digne. Gubimo mnogo glupo utakmice, upravo zbog losih odluka trenera u zavrsnici, tacno je da mi mozemo da mu zadamo kako da vodi ekipu, ali to su 4-5 funkcija, ej za celu utakmicu... A i lakse bi rasporedjivali minutazu igracima, kada bi mi vodili tim na utakmici, mnogo vise igraca bi ispunjavalo onih minimalnih 48 min. za pun trening. A verujem da bi to doprinelo i vecoj posecenosti sajta za vreme igranja utakmica, a ne kao sad po neki igraci, menadzeri po 2-3 nedelje ne loguju se, samo namontiraju unapred taktike za utakmice!!!
Slazem se sa tobom, ni ja ne zelim da donosim sve odluke i da sedim pred kompom.Ideja mi je bila da malo smanjimo trenersku samovolju, da imamo izbor (jos jedan padajuci meni posle Izmene, Napad, Odbtrana i sl.) tako da oznacimo igraca na koga idu odlucujuci napadi.
Nedeljno mi ispune 10-12 igraca trening, ali da bi im raspodelio minutazu, gubio sam utakmice... Drugacije bi bilo da ja mogu da budem trener na utakmici, mislio sam da postoji mogucnost da vodis svoj tim, ali i da kad to ne mozes podesis kao i sto je sada...
Slazem se sa tobom, ni ja ne zelim da donosim sve odluke i da sedim pred kompom. Ideja mi je bila da malo smanjimo trenersku samovolju, da imamo izbor (jos jedan padajuci meni posle Izmene, Napad, Odbtrana i sl.) tako da oznacimo igraca na koga idu odlucujuci napadi.Da bi mogli da diskutujemo sta je jos potrebno da se game engine poboljsa moramo znati kako isti sada funkcionise...a to necemo nikada pouzdano znati vec samo mozemo da nagadjamo na osnovu dosadasnjih iskustava...sad but true.
Slazem se sa tobom, ni ja ne zelim da donosim sve odluke i da sedim pred kompom. Ideja mi je bila da malo smanjimo trenersku samovolju, da imamo izbor (jos jedan padajuci meni posle Izmene, Napad, Odbtrana i sl.) tako da oznacimo igraca na koga idu odlucujuci napadi.