BuzzerBeater Forums

BB Israel > ישראל - יוון

ישראל - יוון

Set priority
Show messages by
From: adomole
This Post:
00
81233.20 in reply to 81233.19
Date: 3/16/2009 1:13:26 PM
Overall Posts Rated:
22
כל הכבוד לנבחרת על הניצחון.
הטקטיקה עבדה מעולה והלכנו החוצה היום כמו שהיינו צריכים.
בגלל פורם רע הגארדים שלהם לא היו יכולים לשמור על שלנו, ואמיל אופיר כצפוי בפורם 9 סיים באחוזים מעולים.

עופר שים לב רק למשהו אחד-תנסה לשים מה שפחות את סעדון רכז מעתה והילך, כל מאמן שיראה ששחקן קלע עליו 23 נק' במשחק פנימה בכאלה אחוזים ינסה לחגוג על זה גם, כנראה שההגנה הפנימית שלו לא חזקה במיוחד ובגלל זה הוא לא הצליח לשמור.
מול הבאה שנשער שתשחק פנימה, עדיף להעלות אחד שישמור טוב מפנים.

מעבר לזה ההגנה שלנו עבדה יופי, וראינו שהגבוהים של היריבה שותקו-הגארדים הם שהירבו לייצר נקודות בשביל היוונים.

Last edited by adomole at 3/16/2009 1:13:44 PM

From: Warrior

This Post:
00
81233.21 in reply to 81233.20
Date: 3/16/2009 1:37:57 PM
Overall Posts Rated:
1010
לא יודע כמה אתה עוקב אחרי התגובות שלי בפורום ובנושאי הנבחרת אבל אני מאלה ששמים דגש די חריף על הגנה פנימית בגארדים, עד כמה שאפשר..
זאת הסיבה המרכזית שסעדון לא משחק גם רוב הזמן..
למרות שהוא ברמת הקליעה של שאר הגארדים כולל יוחפז ויש לו גם מסירה עדיפה משלהם..

אם כבר פתחת את הנושא אז הסיבה היותר מפורטת שבחרתי בו זה בעיקר המסירה שגם לא ממש עזרה היום.. סיימנו עם 8 אסיסטים ולא ציפתי ליותר מידי כי אמיל ואסף לא קלעים גדולים, הייתי חייב מישהו שיאזן אחרת היו אחוזים מאוד נמוכים אבל נראה שבאופן ברור זה לא עזר יותר מידי היום כשגם הגבוהים לא ממש מסרו אבל העיקר שניצחנו..

זוהר עדיף מבחינת הגנה פנימית אבל לכל אחד יש יתרונות וחסרונות על פני השני..
וביגלל שידעתי שהוא עולה עם רכז בכושר כזה העדפתי להעלות את סעדון שגם יותר קרוב לעלות ב2 הקליעות בעוד שזוהר רק לאחרונה עלה ככה שאלה היו השיקולים המרכזיים היום והוא לא איכזב בהתקפה כמו שציפתי וכמובן הכי חשוב שניצחנו..

בכל אופן, מרבית מהגארדים שלנו לא שומרים משהו מבפנים וזה חלק מהדברים הקטנים האלה שעושים את ההבדל במשחק ולא יוצאים בציונים אבל עושים את יחי ההבדל הקטן מה שנקרא..
ביגלל זה ברשימת הפוטנציאלים מהדראפט האחרון הייתה עדיפות גדולה לשחקנים עם 2 הגנות חזקות בעיקר וכמובן יתרונות נוספים וטובים..

מקווה שהובהרה הדילמה היום.. כל הפרטים נשקלים בכובד ראש אין מה לדאוג!
רק לא לשכוח שאנחנו לא איטליה או ספרד ואין לנו מאות אופציות ;)

Last edited by Warrior at 3/16/2009 1:41:14 PM

From: Warrior
This Post:
00
81233.22 in reply to 81233.21
Date: 3/20/2009 1:41:51 AM
Overall Posts Rated:
1010
טוב אז כבר קיבלנו לפני מספר ימים את המשך לוח המשחקים של טורניר התנחומים..

אפשר כאמור לראות אותו בדף לוח המשחקים של הנבחרת..
משחקים לא קלים בהמשך מול טורקיה ושוויץ, גם אוקראינה לא גרועים.. לפחות לא כמו האחרות .

לוח משחקים די נוח אבל לדוגמא בשני הקרוב היינו מעדיפים להתארח בלבנון ולארח את אוקראינה מאשר ההפך ..
אבל לפחות נסיים את הסיבוב הראשון עם 2 רגועים..

אשכול למשחק הקרוב ייפתח בימים הקרובים..
בכל אופן עידכון, אמיל אופיר ואסף חסידים שוב חזרו למגמה של העונה הקודמת עם 100++ דקות בשבוע הזה.. אני עדיין לא יודע מה הסיבה כי חשבתי שיישבנו את העניין אבל אני מקווה שמדובר בטעות אנוש.
בכל אופן, לא נראה שהם יהיו בשימוש השבוע..

בן עמי וקורנפיין עם 91 כ"א, שדה גם עם 97 ודיברתי עם המאמן נקווה שהבין וזה יעזור..
עם עומר גרנט ניסתי לעשות הכל, בינתיים הוא בסגל ביגלל ההתלהבות אבל ישוחרר בקרוב..

לסיכום, סוג של הרכב שני יעלה מול לבנון אבל זה צריך להספיק..
למאמנים שלא משקיעים ולא לוקחים את הנבחרת ברצינות לא מגיע לקבל פרסים וקרידטים של לשחק ולפתוח, בטח בשבוע שאפשר להסתדר גם בלעדיהם .

Last edited by Warrior at 3/20/2009 1:42:58 AM