BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > A Milli Takım Seçimleri - Tartışma

A Milli Takım Seçimleri - Tartışma (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Firavun

This Post:
00
93335.20 in reply to 93335.12
Date: 6/3/2009 9:25:43 AM
Overall Posts Rated:
00
hocam 3 kişi aday olarak konuşma yapmış
ama sanki tek furkan konuşmuş gibi davranılıyor...
üstelik daha şimdiden seçileceğine kesin olarak bakıyorsunuz burada neler oluyor anlamış değilim. 3 -5 kişinin oyuyla mı seçiliyor MT
şu milli takımın 2 sezonunu lütfen heba etmiyelim.
milli takım deneme tahtası değildir.
herkesi milli takım için göreve davet ediyorum.

This Post:
00
93335.21 in reply to 93335.3
Date: 6/3/2009 9:27:27 AM
Overall Posts Rated:
00
1)Adı üstünde 'milli takım' yani bu takım bizim ülkemizi ve bizi temsil ediyor.Aldığı her başarı bizim ligimizin tanınmasını sağlar.Eksiğe gelince oyuncuların açık özelliklerini görmeden bir şey söylemek zor fakat oyuncu yaşlarına baktığımız zaman en yüksek 25 en azından bir tane 27-28 yaşında tecrübeli bir oyuncu alınmalı diye düşünüyorum.
2)Verebilirim
3)Oyuncu alımında isteklilik düşer ama az oyuncu alındığında isteklilik düşüşü de az olur.Çıkartmada böyle bir düşüş yoktur.En fazla 18 oyuncu
4)Önce koça antrenmanın neden kesildiğini sorar ve onu ikna etmeye çalışırım.Yok yine vermem derse başka bir menajere satmasını isterim.Yok hiçbiri olmaz ise daha iyisini bulana kadar takımda tutar bulunca kovarım.
5)Belki bu oyunda yeniyim ama bu oyun dışında da basketbol anlamında tecrübe kazanılabilir yaklaşık 3 yıldır nba ve tbl yi yakından takip ediyorum ve bu takiplerim sırasında oyun anlamında birçok tecrübe kazandım ve bunları milli takımla paylaşıp milli takımımızı iyi yerlere götürmek istiyorum.

This Post:
00
93335.22 in reply to 93335.17
Date: 6/3/2009 9:28:35 AM
Overall Posts Rated:
88
Hocam bizimkisi sorgulama değil :) Adaylara merak ettiğim konularda bazı sorular sordum alacağım cevaplara göre de bir takım düşüncelerimi söyleyeceğim, aslında bu sorular adayların bir nevi bilgisini ölçmek için sonuçta aday olan tüm kullanıcıları tanımıyoruz yanlış kişilere oy vermek istemeyiz değil mi ? :)

This Post:
00
93335.23 in reply to 93335.20
Date: 6/3/2009 9:30:50 AM
Overall Posts Rated:
4444
haklısın hocam ama diiger hocalarında buraya katılımı lazım onlardanda şimdik cok hareket yok bn oyumu son aan kadar kullanmayacam herkesin yapacaklarını tam olarak acıklamasını beklıyorum

This Post:
00
93335.24 in reply to 93335.16
Date: 6/3/2009 9:33:09 AM
Overall Posts Rated:
00
Bende sizle sayın Nino hocam ve furkan hocam MT çok ayrı bir yerdir ülkenin en iyi oyuncuları elinin altındadır yalnızca onları oynatmayı bilmek gerekir...

This Post:
00
93335.25 in reply to 93335.24
Date: 6/3/2009 9:41:04 AM
Overall Posts Rated:
00
hocam senin ne demek istediğini anlıyamadık biraz açsan
sen de mi adaysın o konuşmayı ondan mı yaptın yoksa furkanı mı destekliyorsun
kusura bakma anlıyamadık

From: Firavun
This Post:
00
93335.26 in reply to 93335.25
Date: 6/3/2009 9:42:49 AM
Overall Posts Rated:
00
3. liğden milli takıma aday olan biri görürseniz bu sizleri rahatsız eder mi?
şimdiden bazi arkadaşlar sanki seçim bitmiş gibi davranıyor. Bu beni rahatsız ediyor

This Post:
00
93335.27 in reply to 93335.23
Date: 6/3/2009 9:45:35 AM
Overall Posts Rated:
2929
hocam buraya katılım derken ne gibi katılımdan bahsettiğini sahsen anlayamadım seçim konusması yapmamıza ragmen tek bir aday varmış gibi davrananları şuanda anlayabilmiş deilim...

This Post:
00
93335.28 in reply to 93335.18
Date: 6/3/2009 9:47:02 AM
Overall Posts Rated:
227227
öncelikle sorularımın sebebi söyleyeyim sonra sana cevap vereyim furkan tartışma gerek yok,

şimdi bir takımın 5 sezondur 2.ligde kalamsının sebepleri ne olabilir bakalım??

1) ekonomi kasıyordur oyuncu yetişitrip satıyordur
2) ekonomiyi düzgün kullanmıyordur yanlış ekonomik kararlar almıştır

ki bu ikisi MT ilgilendirmediğini bende biliyorum açıklamaların için tşkler

diğer sebeplere gelirsek
3) taktik konusunda yetersizdir ( ki furqana takitk konusunda kendini yeterli görüyormusun takitk konusunda hata yapmışsındır maçlarda eskiden daha mantıklı gelen şimdi gelmeyen taktikleirn varmı oyun motoru değişti bunun hakkında ne getirecek ne götürecek hangi takitğie hangi özellikdeki oyuncun daha iyi gideceği bilmek, hangi oyuncu daha iyi olduğunu anlamak vss bunların hepsi hepimizin baştkai yaptıkları hataları arasındadır bu hataları erken önelme lalanlar şu anda daha iyi durumda yani kısacası bu konuda MT hocalığıyla çakışıyor)

4) antreman bilgisi zayıftır yanlış antremanlarla takımı güçlendirememiştir ( ki bu mt oyuncu yetiştiren takımları yönlendireceğindne çok önemlidir 5.sezondur antreman veren ve ii.ligde olan bir takımın başarılı antreman programıyla tblye çıkmaması bana biraz hatalar olduğunu düşündüyor o yüzde burda da bir çakışma görüyoruz )

örnek vereyim önceki durumu hatırlıyorumda texassın beni yenemsi imkansızdı şu and abeni yenebiliyorsa demekki ben bir yerlerd ehata yapmışımdır onu bulmak için uğraşıyorum furqanın bir takım hatalar yaptığını düşünüyorum.

furqan senin soruna hmm bence daha güçlü daha iyi yerde olduklarına göre ii.4 ok özel bir lig gerçekten çok güçlü takımlar var ama hatırla ben çıktığımda tek rakibim sendin 22-1 yapmıştım şimdi final oynamadın bu sezon daha güçlü oldukalrı gösterir buda

diğer yorumlara gelince aday konuşması ok 3 tane ama buraya cihanın sorduğu sorulara cevap veren tek FURQAN o yüzden tek aday o buraya gelip bizim sorularımızdan kaçnalara oy vermenin mantığı olduğu düşünmüyorum dediğim bu

alper hocam yeterli zamanı ayrıacağıma emin olamadım birde furqanın seveni daha çok herkesi almış yanına "birde tehdit etti beni olma diye" ( terisne herkes inanır ama buna kisme inanmaz herhalde :)))))))

This Post:
00
93335.30 in reply to 93335.25
Date: 6/3/2009 9:52:56 AM
Overall Posts Rated:
00
ADAYIM hocam...

Advertisement