Ezen a héten Dominál kérdezősködtem
Dušan Grešlík (21285105) iránt.
DQ -Mennyire volt tudatos a ledraftolása? Őt nézte ki annó vagy "véletlenül" került hozzád?
Domi: -Tudatos volt Greslik ledraftolása, 190cm - nél alacsonyabb játékost akartam draftolni , és a tehetsége mellett a 4labdában is bíztam :)DQ -Tervezel-e újabb u21 játékos felnevelését?
Domi:-Természetesen tervezem, Mincza Nándor(aki szintén saját draft) és Csiki Szabolcs is oda készül - bár utóbbitól lehet előbb utóbb meg kell válnom, nagyon nehéz egy 18 éves edzését és az eredményességet összehozni...
DQ -Greslik mennyire sokoldalú játékos szerinted? 1-2-es poszton is hasonlót tud teljesíteni?
Domi: - 1-2 es poszton is simán bevethető, nagyon fontosnak találom a támadóhullám jelentéségét... és ahhoz hogy magas legyen sztem ilyen emberek kellenek IR -DH posztra (főleg belső támadáshoz)DQ -Az u21 válogatott idei eredményei kb mire lehet elég? Ott leszünk a top12-ben?
Domi: - Top 12? sima liba :)DQ -Mi az amit változtatnál, új dologként szívesen látnál az u21 csapat körüli "munkában"?
Domi:
-Nagyon tisztelem azokat akik a válogatott staff -hoz tartoznak, jól is teszik sztem a dolgukat.
U21-re annyit változtatnék(persze közel sem biztos hogy működne) hogy sokkal inkább rámennék 2 féle taktikára specializálódni...pl GYP és 2pontos és erre élezném ki az egész keret nevelését...
DQ -A ligátokban 2-3 szezon múlva mit szeretnél elérni? Van-e hosszútávú terved Greslikkel vagy eladod majd jó pénzért?
Domi: -Gresliket szeretném megtartani. 2-3szezon múlva? Reményeim szerint már nem ebben a ligában leszek :) Köszönjük a villám beszélgetést, jó formákat és egészséget Dušannak a szezon hátralévő felében!